غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

کره‌جنوبی:آمریکا برای احیای مذاکرات با کره‌شمالی تلاش کند

کره‌جنوبی امروز (پنج‌شنبه) از نماینده ارشد آمریکا درخواست کرد برای احیای دیپلماسی هسته‌ای به بن‌بست رسیده با کره‌شمالی تلاش کند. پیونگ‌یانگ اما با از سرگیری مذاکرات به دلیل آنچه سیاست‌های خصمانه آمریکا می‌خواند، مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، استیون بیگان، معاون وزیر امور خارجه آمریکا که مقام ارشد آمریکا در امور کره‌شمالی است، از سه‌شنبه برای مذاکرات در سئول به سر می‌برد. او اواخر امروز راهی ژاپن می‌شود.

در بیانیه کاخ آبی سئول آمده است، استیون بیگان در جریان دیدار با سو هون، مشاور امنیت ملی جدید ریاست جمهوری کره‌جنوبی بر اهمیت از سرگیری مذاکرات میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ تاکید کرده و با حفظ هماهنگی نزدیک با سئول موافقت کرد.   

براساس این بیانیه، نماینده ریاست جمهوری کره‌جنوبی از تلاش‌های بیگان برای آغاز دوباره دیپلماسی آمریکا-کره‌شمالی قدردانی کرد و از او خواست تا به این تلاش‌ها ادامه دهد.

معاون وزیر امور خارجه آمریکا بعد از دیدار روز چهارشنبه با دیگر مقام‌های سئول گفت، واشنگتن همچنان آماده گفت‌وگو با پیونگ‌یانگ است. اما او همچنین مذاکره‌کننده هسته‌ای ارشد کره‌شمالی را که علت توقف مذاکرات را خصومت آمریکا و ماندن در تفکر قدیمی آن‌ها دانسته بود، به باد انتقاد گرفت.

 

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار