بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند

رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد که کره شمالی به‌زودی قادر خواهد بود سالانه ۱۰ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای تولید کند و در عین حال خواستار تلاش برای کاهش تنش‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد که کره شمالی به‌زودی قادر خواهد بود سالانه ۱۰ تا ۲۰ سلاح هسته‌ای تولید کند و در عین حال خواستار تلاش برای کاهش تنش‌ها شد.

لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور تازه و صلح‌طلب کره جنوبی، در اندیشکده مطالعات راهبردی و بین‌المللی آمریکا گفت: «موشک‌های بین‌قاره‌ای یا آی‌بی‌سی‌ام که می‌توانند تا آمریکا هم برسند تقریباً به‌طور کامل توسعه یافته‌اند و آنها (کره شمالی) همچنان در حال ایجاد ظرفیت تولید حدود ۱۰ تا ۲۰ بمب هسته‌ای در سال هستند.»

او با اشاره به سیاست‌های سخت‌گیرانه پیشینیان و فقدان دیپلماسی با کره شمالی افزود: «ما تلاش کرده‌ایم کره شمالی را بازداریم و تحریم‌ها را اعمال کنیم، اما نتیجه این بوده که کره شمالی همچنان برنامه هسته‌ای خود را توسعه می‌دهد.»

لی همچنین گفت: «واقعیت تلخ این است که تعداد سلاح‌های هسته‌ای کره شمالی در سه تا چهار سال گذشته افزایش یافته است.»

رئیس‌جمهور کره جنوبی تأکید کرد که کشورش به بازدارندگی از طریق تسلیحات متعارف در برابر همسایه شمالی متعهد است، اما به تلاش‌های خود برای کاهش اقدامات تحریک‌آمیز، مانند توقف پخش پیام‌های ضد کره شمالی از طریق بلندگو در طول مرز نظامی نیز اشاره کرد.

این اظهارات پس از مذاکرات او با رئیس‌جمهور دونالد ترامپ مطرح شد که گفته بود امیدوار است دوباره با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، دیدار کند./ یورونیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار