کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حسام الدین آلا: اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی تروریسم دولتی است

نماینده سوریه در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تاکید کرد اقدام آمریکا در ترور حاج قاسم سلیمانی جنایت تروریسم دولتی به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، «حسام الدین آلا» نماینده سوریه در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تاکید کرد افزایش استفاده ایالات متحده آمریکا و رژیم اشغالگر اسرائیل و نظام ترکیه از پهپادها در اقدامات تجاوزکارانه نظامی و تروریسم دولتی ناشی از سکوت شورای حقوق بشر و ناتوانی آن در بازداشتن و ممانعت از چنین اقداماتی است که صلح و امنیت بین المللی را تهدید می کند و قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل متحد را زیر پا می گذارد.

وی در نشست امروز شورای حقوق بشر در ژنو تصریح کرد ترور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سپهپد حاج قاسم سلیمانی که نقش آشکاری در مبارزه با تروریسم داشت، با پهپاد آمریکایی یک جنایت تروریسم دولتی است که خطرات آن فراتر از یک عملیات قتل عادی است . به گفته وی، آمریکا برای توجیه این جنایت بهانه هایی می تراشد که هیچ پایه و اساس قانونی ندارد.

 

تسنیم

ارسال نظر