کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حمله به معترضان آمریکایی با خودرو + فیلم

یک روزنامه در گزارشی روز پنجشنبه از افزایش بی‌سابقه خشونت در تظاهرات‌های آمریکا خبر داده و نوشته در یک تحول جدید رانندگان در حال حمله به تظاهرات‌کنندگان هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه گاردین با گزارش این خبر، رانندگانی را که به سمت جمعیت‌های تظاهرات‌کنندگان هجوم می‌برند را گروه دیگری از «معترضان» توصیف کرده است. 

گاردین نوشته در برخی از مناطق هم تنش‌ها میان تظاهرات‌کنندگان و پلیس کماکان ادامه دارد و گزارش‌هایی از توسل نیروهای پلیس به نارنجک‌های نورزا و اسپری فلفل برای متفرق کردن معترضان منتشر شده است.

در چندین شهر آمریکا گزارش‌هایی دریافت شده که طبق آن رانندگان به سمت معترضان حمله‌ور می‌شوند. چندین نفر بر اثر رویدادهایی از این دست زخمی شده و یک نفر کشته شده است.

طبق گزارش گاردین، شاهدان عینی روز سه‌شنبه از هجوم یک کامیون به میان جمعیت در حال تظاهرات در شهر «نیوتن»، واقع در ایالت ماساچوست منتشر کردند. 

در ایالت نیویورک هم مقام‌های پلیس از دستگیری راننده‌ای خبر داده‌اند که به سمت تظاهرات‌کنندگان جنبش «زندگی سیاه‌پوستان مهم است» حمله‌ور شده است. مردم ابتدا سعی کرده‌اند این خودرو را متوقف کنند اما راننده با سرعت به سمت آنها هجوم آورده است.

پلیس راننده این خودرو را بازداشت و سپس آزاد کرده است. مسئولان گفته‌اند کسی در این حادثه زخمی نشده است.

این حوادث جدیدترین رویداد از مجموعه حوادثی هستند که تظاهرات‌کنندگان را به خطر انداخته‌اند. در ایالت نیویورک، روز دوشنبه راننده دیگری دو فردی را که در تظاهرات‌های ضد نژادپرستانه شرکت داشتند زیر گرفت.

روزنامه گاردین اشاره‌ای به اینکه این خشونت‌ها توسط چه کسانی و با چه انگیزه‌ای انجام می‌شود نکرده است.

با این حال، در روزهای آغازین تظاهرات‌ها در آمریکا گزارش‌هایی از حمله خودروهای گشت پلیس به سمت معترضان منتشر شده بود.

از طرف دیگر ماه گذشته میلادی دانشگاه شیکاگو گزارشی منتشر کرده و نوشته بود دست‌کم ۵۰ مورد از موارد حمله با خودرو به معترضان توسط  گروه‌های افراطی راست‌گرا گزارش شده است.

 

فارس

ارسال نظر