هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

ژنرال آمریکایی: فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد

فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا بار دیگر تأکید کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «کنث مک‌کنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا در مصاحبه‌ای با یک رسانه لبنانی بار دیگر تأکید کرد که کشورش دنبال جنگ با ایران نیست.

مک‌کنزی که با شبکه «ال‌بی‌سی‌آی» صحبت می‌کرد گفت: «کارزار فشار حداکثری علیه ایران در عرصه‌های اقتصادی و دیپلماتیک است و اساساً هیچ جنبه نظامی ندارد.»فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در ادامه تأکید کرد که کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شد ایالات متحده آمریکا، منافع درازمدت در سوریه ندارد. مک‌کنزی گفت: «ما منافع بلندمدت در سوریه نداریم، اما این مسئله در نهایت یک مسئله سیاسی است و نه نظامی.»

مک‌کنزی یک ماه پیش هم تأکید کرده بود که کارزار فشارحداکثری علیه ایران مولفه‌ای نظامی ندارد. او در آن اظهارات روز ۲۱ خرداد مدعی شده بود که ارتش آمریکا صرفاً به دنبال «ایجاد بازدارندگی» علیه ایران است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار