پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

مناطق بالادست تنکابن گازدار می شوند

مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت که بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته گازرسانی به مناطق دوهزار و سه‌هزار شهرستان تنکابن تا سال آینده تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر جعفر احمدپور عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه گازرسانی به مناطق دوهزار و سه هزار شهرستان تنکابن  افزود: برای گازرسانی به این مناطق پیش بینی بودجه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان بود که تاکنون ۵۰ میلیارد تومان اعنبار تخصیص یافت و پیمانکاران مشغول به فعالیت هستند.

وی اظهار داشت: فاز نخست این پروژه در حال اتمام است و تنها ۳۰۰ متر از آن باقی مانده که تا یک هفته آینده به اتمام می رسد و سپس این فاز برای مرحله تست آماده می شود.

احمدپور با بیان اینکه خطوط انتقال گاز این پروژه ها باید تا قبل از فصل سرما به اتمام برسد ، افزود : در قسمت بالا دست به طول ۱۳ کیلومتر به لحاظ سختی مسیر در اجرا با مشکلاتی مواجه هستیم که با جلساتی که پیرامون آن برگزار می شود، این مشکلات برطرف خواهد شد.

منطقه دوهزار و سه هزار تنکابن از مناطق بالادست و کوهستانی شهرستان محسوب می شود و به لحاظ جغرافیایی در بخش خرم آباد واقع است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران همچنین با اعلام این که گازرسانی در ۹ منطقه غرب مازندران در حوزه شهری ۱۰۰ درصد و در حوزه روستایی ۹۴.۵ درصد انجام شده است ، گفت : برای لوله گذاری مسیر جاده الموت هم برنامه ریزی لازم صورت گرفته و قرار شد در هفته آینده پیمانکار این پروژه به منطقه اعزام شود.

احمدپور افزود : در حاضر ۹۹.۸ درصد جمعیت شهری و ۹۳.۵ درصد جمعیت روستایی مازندران از مزایای گازرسانی بهره مند هستند.

مازندران حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفرجمعیت دارد که ۵۷ درصد آنها در ۶۰ نقطه شهری و ۴۳ درصد بقیه در بیش از سه هزار روستا و آبادی سکونت دارند.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن هم در حوزه جغرافیایی غرب مازندران واقع است.

 

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار