تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

واکنش سردار غیب پرور به جنگ روانی «کوهن»

آرمان ما محو رژیم جعلی و غاصبی است که بدترین جنایات بشری را انجام داده است. بهتر است در فکر تکمیل و حراست دیوارهای بلند و بتنی باشید که اطراف خود کشیده‌اید تا فرزندان اسلام، نفس شما را نگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار غلامحسین غیب پرور، مشاور عالی فرمانده کل سپاه و رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین، در یادداشتی به جنگ روانی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی، واکنش نشان داد. در این یادداشت آمده است:

 

«کجاست رژیمی که شعار نیل تا فرات را سر می داد؟

بیش از 40 سال است که در هر صحنه ای شکست می خورید، شما اگر کاری می توانستید انجام دهید در این سال‌ها کرده بودید؛ توکل مان به خدای بزرگ است که شما از آن محرومید.

 

فرماندهان سپاه را از ترور نترسانید. مگر فرمانده شده ایم که آسیبی به ما نرسد؟ به خدای بزرگ سوگند که چنین نیست بلکه آن روز که این مناصب را پذیرفتیم، باورمان شد که در میدان جنگ با باطل هستیم، باورمان شد که شهادت آغاز حیات مبارکی است که فقط اولیاء خدا به آن مقام نائل می شوند. این جنگ روانی بر هیچیک از فرماندهان سپاه به اندازه ذره‌ای تاثیر ندارد. از فرمانده کل سپاه تا گستره عظیم فرماندهی  در سرتاسر سپاه جبل راسخ و زبر حدیدند که تحت زعامت و ولایت شخصیتی هستند که ایشان را نائب امام عصر(عج) می دانند.

 

آرمان ما محو رژیم جعلی و غاصبی است که بدترین جنایات بشری را انجام داده است. کلام آخر اینکه ما را و ملت بزرگ ما را نترسانید. بهتر است در فکر تکمیل و حراست دیوارهای بلند و بتنی باشید که اطراف خود کشیده‌اید تا فرزندان اسلام، نفس شما را نگیرند؛ که به فضل خدای سبحان این نفس خبیثی که تا کنون به شماره افتاده را خواهند گرفت و شما را محو خواهند کرد.»

 

گفتنی است،روز گذشته روزنامه «نیویورک‌تایمز» مدعی شده تنش‌های روزافزون میان ایالات متحده و تهران ظاهراً در حال ورود به مرحله‌ای است که می‌تواند در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خطرناک شود.

 

این روزنامه آمریکایی به نقل از چند مقام که اشاره‌ای به نام آنها نکرده مدعی شکل‌گیری «راهبردی مشترک» میان آمریکا و اسرائیل برای انجام برخی حملات مخفیانه با هدف حذف بلندپایه‌ترین فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به عقب راندن تأسیسات هسته‌ای ایران شده است.

 

این روزنامه می‌نویسد نزدیکترین اظهارنظری که از سوی مقام‌های دولت آمریکا در توصیف این راهبرد مطرح شده را «برایان هوک»، نماینده دولت آمریکا در امور ایران مطرح کرده است. او ماه پیش گفت: «در گذشته شاهد بوده‌ایم که ضعف و بزدلی باعث تشدید ستیزه‌جویی ایران می‌شود.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار