درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سردار غیب پرور: مشکلات کنونی ناشی از انقلاب نیست، بلکه حاصل سوء مدیریت مسئولان است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قرارگاه امام علی (ع) تاکید نمود که مشکلات امروزی را نباید به پای نظام و انقلاب نوشت، چرا که این معضل ها عموما ناشی از سوء مدیریت مسئولان است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 28
کد خبر: ۲۳۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناکارآمدی سیاست های اقتصادی دولت و عدم آمادگی در برابر تحریم های احتمالی وضع شده از سوی بیگانگان موجب شده تا مردم کشورمان در خلال سال های اخیر با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم کنند؛ امری که با سوء استفاده رسانه های بیگانه همراه شده و عملا نظام اسلامی را مسبب وضع موجود قلمداد نموده اند.

 

سردار پاسدار غلامحسین غیب پرور روز شنبه در یادواره شهدای عملیات والفجر هشت و شهدای یگان دریایی لشگر 31 عاشورای استان اردبیل در این رابطه گفت: تنها راه نجات کشور مقاومت، استقامت و ایستادگی در برابر دشمنان است.

 

سردار غیب پرور اذعان نمود: جوانان غیور این مرز و بوم در دوران دفاع مقدس با کمترین امکانات در برابر زیاده‌خواهان دنیا به ویژه آمریکا ایستادند و در نهایت پیروز این جنگ نابرابر شدند و امروز هم رمز پیروزی کشور ایستادگی، مقاومت، نترسیدن از دشمنان، نلرزیدن در برابر آنها، نخندیدن در برابر بدخواهان و شجاعت است.

 

وی بیان کرد: همانطور که شهدا و رزمندگان با الگو قرار دادن تاسوعا و عاشورا در هشت دفاع مقدس در برابر دشمنان سر تعظیم فرود نیاوردند ملت بزرگ ایران نیز راه شهدا را ادامه داده و در برابر زورگویان سر خم نخواهند کرد.

 

سردار غیب‌پرور با بیان اینکه به برکت مقاومت و ایستادگی، امروز نظام اسلامی ایران در اوج قدرت است، اضافه کرد: اثرات انقلاب و نظام اسلامی در لبنان، یمن، سوریه، عراق و نوار غزه قابل مشاهده است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امام علی (ع) ادامه داد: دنیا آبستن تحولات بزرگی است و دشمنان چه بخواهند و چه نخواهند در آینده نزدیک عدالت در کل دنیا گسترش خواهد یافت.

 

وی با اشاره به مشکلات موجود در کشور بیان کرد: مشکلات کنونی در کشور به خاطر انقلاب و نظام اسلامی نیست بلکه به خاطر سوء مدیریت بعضی از مسئولان است.

 

او اظهار داشت: با تدابیر و مدیریت مدبرانه مقام معظم رهبری، بصیرت و مقاومت ملت ایران و اعتماد به وعده های الهی پیروز نهایی نظام اسلامی خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه همه ما وظیفه داریم ادامه دهنده راه شهیدان باشیم، افزود: راه شهیدان نباختن در برابر دشمنان، کوتاه نیآمدن در برابر آنها و خدمت و کار صادقانه برای رضای خدا است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار