وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب»

حمله موشکی انصارالله یمن به عربستان سعودی

حمله موشکی انصارالله یمن به عربستان سعودی برخی منابع خبری از حمله موشکی نیروهای انصارالله به دو شهر عربستان سعودی خبر داده و منابع سعودی نیز مدعی رهگیری دو موشک بالستیک یمنی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، برخی کاربران سعودی از شنیده شدن صدای انفجار در شهرهای خمیس مشیط و ابها در عربستان سعودی خبر داده‌اند که گفته می‌شود ناشی از حمله موشکهای بالستیک نیروهای انصارالله به عربستان سعودی در پاسخ به تجاوزات ائتلاف سعودی طی چند روز گذشته بوده است.

 

براساس گزارش الاخبار الیمن، کاربران شبکه‌های اجتماعی در عربستان سعودی می‌گویند که صدای این انفجارها بسیار قوی بوده است.

 

همزمان مقامات سعودی مدعی شده‌اند که موفق به رهگیری سه پهپاد نیروهای انصارالله بر فراز شهر خمیش مشیط شده‌اند.

 

این منابع می‌گویند که هدف این پهپادها پایگاه هوایی ملک خالد بوده است که پیش از این چند بار از سوی نیروهای یمنی مود هدف قرار گرفته است.

 

برخی منابع خبری نیز به نقل از «ترکی مالکی» سخنگوی نیروهای ائتلاف سعودی مدعی شده‌اند که عربستان سعودی بامداد دوشنبه موفق شده دو موشک بالستیک و چندین پهپاد یمنی را رهگیری و منهدم کند.

 

منابع رسمی انصارالله هنوز به این اخبار واکنشی نشان نداده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار