سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان
سخنگوی شورای نگهبان:

مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند

مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند عباسعلی کدخدایی گفت: وقتی 16 هزار نفر برای 290 کرسی ثبت نام می کنند یعنی اینکه این ابزار موجود برای بررسی ها، کارآمد نیست؛ مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان بعد از ظهر امروز در برنامه تهران 20 شبکه پنج سیما اظهار داشت: شورای نگهبان در قالب چارچوب های قانونی خود نظر می دهد و مجلس هم در چارچوب های مشخصی اعلام نظر می کند؛ دو مرحله رسیدگی بر اساس قانون است و قانوگذار براساس مصلحت و حکمت اینگونه تصمیم گرفته است.

 

وی افزود: تاکنون از ابتدای انقلاب افراد زیادی بوده اند که شورا تایید کرده و مجلس به اعتبارنامه آنها رای نداده است.

 

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: مجلس در بحث استانی شدن اصرار داشت و به ما می گفتند که شما استانی شدن انتخابات را بپذیرید تا ما اصلاح قانون انتخابات را بپذیریم؛ مثلا این امکان وجود دارد که قبل از ثبت نام گواهی سوءپیشینه برای ثبت نام ارائه دهند یا اینکه برخی افراد، به داوطلبان گواهی بدهند؛ اینها راهکارهایی است که می‌توان در قانون انتخابات گنجاند.

 

کدخدایی بیان کرد: وقتی 16 هزار نفر برای 290 کرسی ثبت نام می کنند یعنی اینکه این ابزار موجود برای بررسی ها، کارآمد نیست؛ مجلس باید همت کرده و قانون انتخابات را اصلاح کند.

 

وی گفت: در 50 تا 70 روز بررسی صلاحیت 16 هزار نفر، کار سختی است؛ باید ثبت نام ها پالایش شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار