دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

۱۷ ایالت از ترامپ شکایت کردند

۱۷ ایالت آمریکا از رئیس جمهور این کشور به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم صدور روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، ۱۷ ایالت و منطقه کلمبیا روز دوشنبه از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل وضع مقرراتی که خواستار عدم اعطای روادید برای برخی از دانشجویان خارجی است شکایت کردند.

 

این شکوائیه که روز دوشنبه توسط ۱۸ دادستان کل در دادگاه منطقه‌ای «ماساچوست» تنظیم شده خواستار لغو «اقدام بی‌رحمانه، بدون تأمل و غیرقانونی دولت فدرال برای اخراج دانشجویان خارجی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا» شده است.  

 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در صدد اخراج آن گروه از دانشجویان خارجی مقیم این کشور است که کلاسهای ترم پاییز  سال جاری به خاطر کرونا بطور مجازی برگزار می شود.

 

اداره مهاجرت آمریکا هفته گذشته اعلام کرد برای آن دسته از دانشجویان خارجی که کلاس‌های ترم پاییز آنها به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد، روادید صادر نخواهد کرد. گفته شده شمار زیادی از دانشجویان خارجی هم در خطر اخراج قرار دارند. 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار