کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

طرح همکاری چین و ایران ضربه‌ای عظیم به فشار‌های آمریکا وارد می‌کند

یک روزنامه آمریکایی که مدعی است به سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین دست پیدا کرده نوشته این سند در صورت نهایی شدن می‌تواند ضربه‌ای عظیم به فشار‌های واشنگتن علیه تهران وارد کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی طرح همکاری ۲۵ ساله ایران و چین را ضربه‌ای به سیاست موسوم به «فشار حداکثری» دانست که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای علیه ایران در پیش گرفته است.

 

روزنامه نیویورک‌تایمز که مدعی شده به نسخه‌ای از سند همکاری راهبردی ایران و چین دست پیدا کرده در تیتر مطلبی نوشته این دو کشور با ایستادن در مقابل آمریکا در آستانه توافق بر سر این طرح جامع برای همکاری‌های تجاری و نظامی هستند.

 

نیویورک‌تایمز نوشته این سند ۱۸ صفحه‌ای خواستار برگزاری تمرین‌های مشترک نظامی، تحقیقات مشترک در زمینه دفاعی و تبادل اطلاعات و همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و قاچاق انسان است.

 

در ادامه این تحلیل تصریح شده همکاری ایران و چین به روابط دو کشور با آمریکا ضربه خواهد زد. نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «این طرح مشارکتی در صورتی که به نحو تشریح‌شده اجرایی شود کانون‌های تنش جدید و بالقوه‌ای در روابط رو به افول چین و آمریکا ایجاد خواهد کرد.»

 

نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «طرح مذکور همچنین ضربه‌ای عظیم به سیاست ستیزه‌جویانه دولت آمریکا علیه ایران، پس از خروج از توافق حاصل‌شده در سال ۲۰۱۵ توسط باراک اوباما و سران ۵ کشور دیگر وارد خواهد آورد.»

 

این روزنامه یادآوری کرده تحریم‌های جدید آمریکا و تهدید‌های این کشور برای قطع دسترسی شرکت‌های همکار با ایران به نظام بانکی بین‌المللی با ایران توانسته این کشور را از جذب سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی محروم کند./ تسنیم

ارسال نظر