وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

جزئیات معافیت سربازی برای داوطلبان کنکور ارشد و دکتری

جزئیات معافیت سربازی برای داوطلبان کنکور ارشد و دکتری بعد از تعویق در زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری و برخی نگرانی‌های مطرح شده از سوی متقاضیان مشمول سربازی، رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح توضیحاتی را ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر غلامرضا رحیمی پور، درباره نگرانی برخی از مشمولان سربازی که متقاضی شرکت در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری بودند، گفت: برابر قانون و مقررات وظیفه عمومی مهلت مقرر در قانون برای فارغ التحصیلان کارشناسی و ارشد یک سال است و این مدت تمدید نشده است؛ بنابراین در صورت سپری شدن این مدت مشمولان وظیفه باید خود را برای انجام خدمت سربازی به دفاتر پلیس +۱۰ معرفی کنند.

 

وی ادامه داد: در مورد کنکور کارشناسی ارشد و دکتری نیز هماهنگی‌های لازم انجام خواهد شد و مشکلی برای شرکت در کنکور برای متقاضیان وجود نخواهد داشت، اما اگر پس از شرکت در کنکور و تا قبل از اعلام نتایج مهلت یک ساله آنان به اتمام رسیده باشد، لازم است که اقدام به تعیین تکلیف خدمت سربازی خود کنند تا وارد غیبت نشوند.

 

رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیرو‌های مسلح افزود: در صورت قبولی این افراد در دانشگاه امکان ادامه تحصیلشان وجود دارد و منعی برای آن نیست. از همین رو نیز توصیه ما به متقاضیان این است که در این خصوص نگرانی نداشته باشند. در صورت لزوم هماهنگی بین ستادکل و مسئولان مربوطه در این بخش نیز انجام خواهد شد.
منبع: رکنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار