چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

طرح دو فوریتی برای لغو کنکور ارشد

طرح دو فوریتی برای لغو کنکور ارشد رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از لغو کنکور ارشد سال ۹۹ در صورت تصویب طرح دو فوریتی آن در مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا منادی سفیدان با اشاره به نشست فوق العاده امروز (شنبه ۴ مرداد) شورای عالی سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی که با حضور وزیر علوم و معاونان وزیر برگزار شد، اظهار کرد: تصمیم مهمی که در نشست امروز پیشنهاد کردیم مورد استقبال وزیر و اعضای شورا قرار گرفت، ورود مجلس به موضوع اصلاح  قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و مراکز آموزش عالی کشور است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: ماده 4 قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و مراکز آموزش عالی کشور صراحت دارد؛ سنجش در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته بر اساس آزمون متمرکز از دروس تخصصی مقطع کارشناسی و تأثیر معدل داوطلب در رشته‌های مرتبط توسط وزارتین انجام می‌شود که این ماده مورد اصلاح قرار خواهد گرفت.

منادی سفیدان یادآور شد: بر همین مبنا مقرر شد؛ مجلس و کمیسیون آموزش در جهت اصلاح این ماده قانونی طرح دو فوریتی تدوین تا سنجش و پذیرش دانشجو فقط از طریق سوابق تحصیلی صورت پذیرد که این پیشنهاد مورد موافقت وزیر علوم و اعضای شورای سنجش و پذیرش قرار گرفت.

وی ادامه داد: تلاش داریم در همین مدت باقی مانده این طرح را تدوین و به تصویب مجلس برسانیم تا امسال نیز کنکور ارشد 99 برگزار نشود و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان صورت گیرد. البته با توجه به شرایط خاص امسال وزیر علوم این مسئله را در ستاد ملی کرونا نیز پیگیری می‌کند تا حداقل کنکور امسال برگزار نشود و به موازات این پیگیری‌ها برای امسال، مجلس به دنبال تصویب دائمی این قانون است.

منادی سفیدان با بیان اینکه حذف کنکور به طور کلی یکی از اصلی‌ترین اهدافی است که کمیسیون آموزش مجلس یازدهم پیگیری می‌‎کند، افزود: بر اساس قانون، در کنکور سراسری مجوزهایی صادر شده که 85 درصد صندلی‌های وزارت علوم بدون برگزاری کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی تکمیل شود؛ بنابراین کنکور فقط برای 15 درصد صندلی‌های رشته‌ها و دانشگاه درجه یک برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: حذف کامل کنکور در همه مقاطع در دستور کار کمیسیون آموزش قرار دارد و تا کنون نیز مقدماتی برای آن در کمیسیون اندیشیده شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مارینا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
0
0
لغو ارشد فقط؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما بچه های تجربی به تنهایی 640 هزار نفریم فقط!!!پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟
امین
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
0
0
سلام خواهش میکنم اگه واقعاً ما جوانها و اینده مون براتون مهمه کنکور ارشدو توی همین تاریخی که هست برگزار کنید. هر سری که تعویق افتاد خیلی خیلی ما ضرر کردیم، توی همه چی! حالا اگه کنکور لغو بشه واقعا اینده خیلی از ماها نابود میشه و به مسیر بیراهه میره.
من به عنوان یه جوون که کنکور ارشد داره خواهش میکنم کنکور با رعایت فاصله بین داوطلبها برگزار بشه تا دیگه بیشتر از این ضربه نخورم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار