ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

عطسه فرد مبتلا به کرونا در مترو ۱۰ نفر را آلوده می‌کند

عطسه فرد مبتلا به کرونا در مترو ۱۰ نفر را آلوده می‌کند علی اکبر حق دوست رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مبارزه با کرونا گفت: یک نفر آلوده‌ در مترو اگر عطسه کند می‌تواند۱۰ نفر را به کرونا مبتلا کند و رفتار اجتماعی مردم آمار مبتلایان را متغیر می کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،  علی اکبر حق دوست رئیس اپیدمیولوژی کرونا اظهار کرد: تغییراتی که روزانه می بینیم نباید فکر کنیم که این ویروس در حال کاهش یا افزایش است. وضعیت , وضعیت مطلوبی نیست. ویروس در کل کشور وجود دارد گاهی اوقات استانی در حالت هشدار یا نیمه هشدار قرار می‌گیرد و این دو تفاوت زیادی باهم ندارد.

 

او درباره شیوع کرونا گفت: یک شاخص ما است؛ اگر عدد یک باشد یعنی ثبات داریم زیرا یک به معنای بیماری در حال کاهش است و بالای یک در حال افزایش,در اردیبهشت ماه به زیر یک دهم رسیدیم، ولی متاسفانه در خرداد ماه در بعضی از استان‌ها بالای یک رسیده ایم و در دو هفته گذشته تقریباً بالاترین عدد را برای کل کشور داشتیم یعنی شاخص نزدیک ۱.۱ رسید در همان زمان در برخی از استان‌ها به ۱.۴ رسید.

 

حق دوست ادامه داد: اگر هیچ مراقبتی نباشد به طور مثال یک نفر آلوده‌ای در مترو اگر عطسه کند می تواند۱۰ نفر را مبتلا کند.

 

رئیس اپیدمیولوژی کرونا گفت: مراقبت‌ها و حساسیت‌های افراد در جامعه کمتر شده و اگر ما در مقابل این ویروس رفتار عادی داشته باشیم حتما به این بیماری مبتلا می شویم چراکه این ویروس در جامعه وجود دارد و در کمین افرادی است که مراقبت نمی‌کنند.

 

او درباره جهش این ویروس بیان کرد: هنوز مستندات علمی در باره جهش این ویروس وجود ندارد و آن چیزی که آمار‌ها را بالا و پایین کرده رفتار اجتماعی مردم است.

 

حق دوست اظهار کرد: ما باید چند کار را جدی بگیریم اول محافظت شخصی یعنی ماسک زدن را جدی بگیریم, دوم تجمعات بسیار خطرناک است چراکه حالت تصاعدی دارد و سوم رعایت اصول اجتماعی و تنها شاه کلید مقابله با این بیماری این سه گزینه است.

 

او درباره محدودیت‌های استان تهران گفت: باید با توجه به شرایط تصمیم گیری انجام شود چرا که یک هفته برای بیماری خیلی کوتاه نیست و واقعا باید یک هفته رصد کنیم تا ببینیم چه تاثیری خواهد داشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار