نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴ تقویم آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۵ اعلام معرفی شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴ هشدار مهم هواشناسی برای جنوب کشور؛ وزش باد شدید در مناطق ساحلی و فراساحلی بازماندگان سرطان دهانه رحم در معرض خطر ابتلا به یک سرطان دیگر چرا در یک سن مشخص تصمیم می‌گیریم به مغز خود بیشتر استراحت دهیم؟ کشت خشخاش آزاد است؟

تذکر شفاهی پلیس به افراد فاقد ماسک در تهران/ اعمال برخورد سلبی پس از تذکرات شفاهی

رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: از امروز به افراد فاقد ماسک در شهر تهران تذکر شفاهی داده ‌می‌شود و بعد از آن برخورد سلبی و لازم (جریمه افرادی که ضوابط و پروتکلها) را رعایت نمی‌کنند) اعمال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رحیمی در جلسه‌ای که با حضور دکتر رئیسی؛ معاون وزیر بهداشت و دکتر زالی؛ رئیس ستاد مقابله با کرونا تهران برگزار شد، اظهار کرد: به دنبال مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر اینکه از تمام توان سازمانها و دستگاه‌ها باید برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و زدن ماسک توسط همه شهروندان  استفاده شود امروز در جلسه مذکور چگونگی هر چه بهتر اجرا شدن مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا برای ارتقا سلامت شهروندان بررسی شد.

رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: نیروی انتظامی همانطور که در کنار مدافعان سلامت و همراه و همگام این عزیزان بوده، امروز هم با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا درباره لزوم تشدید نظارت بر پروتکلها که  در تهران قرار است به صورت پایلوت به اجرا گذاشته شود با تمام توان و بسیج امکانات در سطح پلیسهای تخصصی پای کار خواهد آمد و در این رابطه در سطح شهر از ظرفیت پلیسهای پیشگیری، کلانتری‌ها و پلیس راهنمایی و رانندگی بهره خواهیم برد.

وی با اشاره به اینکه از امروز به افراد فاقد ماسک و افرادی که ضوابط و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمی‌کنند تذکر داده خواهد شد، عنوان کرد: پلیس اماکن در سطح اصناف و بازار، پاساژها و مالهای برزگ حضور پیدا خواهد کرد و در چند روز ابتدایی طرح، تذکر شفاهی داده خواهد شد و بعد از آن برخورد سلبی و لازم (جریمه افرادی که ضوابط و پروتکلها) را رعایت نمی کنند) اعمال خواهد شد. 

این مقام انتظامی افزود: هیچ فردی بدون استفاده از ماسک نمی‌تواند به مترو وارد شود و همه مسافران مترو باید از ماسک استفاده کنند.

رحیمی با اشاره به اینکه پلیس در کنار ستاد ملی کرونا با تمکام امکانات پای کار آمده است و همه امکانات خود را  برای سلامت مردم عزیز بسیج خواهد کرد، گفت: پلیس در کنار و همراه ستاد ملی کرونا است تا بتوانیم وضعیت کنونی و افزایش مبتلایان به این ویورس را سامان ببخشیم.

دکتر رئیسی معاون وزیر بهداشت نیز با اشاره به اینکه در مصوبات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا بر تشدید نظارت بر پروتکلها و اعمال قانون متخلفان جزو مصوبات است، بیان کرد: از ابتدای کرونا تا کنون همکاری پلیس و نیروهای مسلح عالی بوده و پلیس در این زمینه با ما همکاری فوق العاده‌ای داشته است.

وی با اشاره به اینکه در اجرای مصوبات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا لازم است از ظرفیت سایر سازمانها و پلیس استفاده شود، عنوان کرد: لازم است نظم و برنامه منسجمی را برای نظارت بر پروتکلها انجام دهیم؛ رعایت پروتکلها از مطالبات مردم است که باید به آن توجه شود.

رئیسی با قدردانی از همکاری و هم‌افزایی سردار اشتری و سردار رحیمی در سطح ملی و تهران ، تصریح کرد: تصویب مصوبات جدید ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا نیازمند همکاری و هم‌افزایی پلیس است که در این زمینه پلیس هم اقدامات و همکاری های بسیار خوبی را با ستاد ملی مقابله با کرونا داشته است.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار