هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور مه‌گرفتگی و بارش شدید در جاده‌های ۱۰ استان؛ رانندگان مراقب باشند آلودگی هوا مدرس ابتدایی ساوه را در روز یکشنبه غیرحضوری کرد تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۷ دی ماه تصویب آیین نامه ارتقای رتبه بندی معلمان + جزئیات 

نحوه پرداخت حقوق حق التدریسی‌ها و خرید خدمات برای سال تحصیلی آینده

نحوه پرداخت حقوق حق التدریسی‌ها و خرید خدمات برای سال تحصیلی آینده معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی برای سال تحصیلی آینده با وجود آموزش‌های ترکیبی حقوق کامل خود را دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۱۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش راهبرد معاصر؛ علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره روش‌های تامین نیروی انسانی برای سال تحصیلی آینده بیان کرد: امسال هم پکیج حق التدریس آزاد، سرباز معلم، نیرو‌های بازنشسته، خرید خدمات آموزشی و حق التدریس شاغل را مانند سال گذشته را برای تامین نیروی انسانی به کار می‌گیریم.
 
 
او ادامه داد: با توجه به اینکه به دلیل شیوع کرونا شیوه آموزش ترکیبی داریم، اما باز هم نیاز به نیروی انسانی وجود دارد و با توجه به پکیج‌های در نظر گرفته شده مشکل تامین نیرو را برطرف می‌کنیم.
 
 
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره نحوه پرداخت حقوق به معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات برای سال تحصیلی جدید با توجه به برگزاری کلاس‌های ترکیبی مجازی و حضوری اظهار کرد: تنها منبع درآمد این ۲ گروه حقوق ماهیانه است بنابراین صرفا برای این گروه‌ها حقوق شان کم یا قطع نخواهد شد حتی اگر شیوه آموزش به صورت ترکیبی پیش برود.
 
 
الهیار ترکمن درباره وضعیت پرداخت حقوق معلمان غیردولتی تصریح کرد: این گروه از معلمان تابع مقررات سازمان مدارس و مراکز غیردولتی حقوق ماهیانه خود را دریافت خواهند کرد.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
0
0
بیگاری
پرطرفدارترین اخبار