سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

نحوه پرداخت حقوق حق التدریسی ها و خرید خدمات برای سال تحصیلی آینده

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش اعلام کرد معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی برای سال تحصیلی آینده با وجود آموزش‌های ترکیبی حقوق کامل خود را دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره روش‌های تامین نیروی انسانی برای سال تحصیلی آینده بیان کرد: «امسال هم پکیج حق التدریس آزاد، سرباز معلم، نیرو‌های بازنشسته، خرید خدمات آموزشی و حق التدریس شاغل را مانند سال گذشته را برای تامین نیروی انسانی به کار می‌گیریم.»

 

او ادامه داد: «با توجه به اینکه به دلیل شیوع کرونا شیوه آموزش ترکیبی داریم، اما باز هم نیاز به نیروی انسانی وجود دارد و با توجه به پکیج‌های در نظر گرفته شده مشکل تامین نیرو را برطرف می‌کنیم.»

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره نحوه پرداخت حقوق به معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات برای سال تحصیلی جدید با توجه به برگزاری کلاس‌های ترکیبی مجازی و حضوری اظهار کرد: «تنها منبع درآمد این ۲ گروه حقوق ماهیانه است بنابراین صرفا برای این گروه‌ها حقوق شان کم یا قطع نخواهد شد حتی اگر شیوه آموزش به صورت ترکیبی پیش برود.»

 

الهیار ترکمن درباره وضعیت پرداخت حقوق معلمان غیردولتی تصریح کرد: «این گروه از معلمان تابع مقررات سازمان مدارس و مراکز غیردولتی حقوق ماهیانه خود را دریافت خواهند کرد.»

 

منبع: پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر