واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

ابتلای وزیر خارجه نیجریه به کرونا

نتیجه آزمایش کووید-۱۹ وزیر خارجه کشور نیجریه مثبت اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۸ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام ابتلای «جئوفری اونیاما» وزیر امور خارجه نیجریه به ویروس کووید -۱۹، وی نخستین عضو دولت «محمد بوهاری» رئیس جمهور این کشور است که به این بیماری ویروسی مبتلا شده است.

 

اونیاما ۶۴ ساله در یک پیام توئیتری اعلام کرد که به دلیلِ سوزش گلو آزمایش کووید -۱۹ داده است؛ آزمایشی که جواب آن مثبت بود.

 

وی در ادامه توئیت خود می‌نویسد که «برای قرنطینه به یک مکان درمانی می‌رود و برای بهبودی دعا می کند».

 

این مقام دولت نیجریه در بازگرداندن اتباع این کشور به وطن خود پس از اعمال محدودیتهای مسافرتی ناشی از شیوع کرونا نقش مهمی ایفا کرد.

 

دولت محمد بوهاری در راستای اجرای تدابیری با هدف تداوم فعالیتش در کنار رعایت فاصله اجتماعی، نشستهای شورای اجرایی را بطور مجازی برگزار می کند.

 

در واقع دولت نیجریه بازگشایی مجدد و مرحله ای کسب و کارها و مؤسسات در این کشور را از ماه مه و به دنبال بکارگیری تدابیری جهت کاستن از سرعت شیوع ویروس کووید -۱۹ که تاکنون به مرگ ۷۷۸ نفر و ابتلای بیش از ۳۶ هزار تن انجامیده است، آغاز کرد.

 

شایان ذکر است که «آبا کایاری» رئیس پیشین ستاد بوهاری در ماه آوریل بر اثر ابتلا به کووید -۱۹ درگذشت. او بالاترین مقام دولتی نیجریه بود که تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری ویروسی جان خود را از دست داده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار