سخنگوی وزارت خارجه: روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سخنگوی وزارت خارجه: روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌

سخنگوی وزارت خارجه ‌با بیان اینکه روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌، گفت: ‌توسعه روابط ما بر توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی متمرکز خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدعباس موسوی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، نقش استان‌های مرزی در توسعه روابط با کشورهای همسایه را بسیار مهم و اساسی دانست و اظهار داشت: آذربایجان شرقی جایگاه خوبی در روابط ایران و آذربایجان دارد، اما باید تلاش کنیم تا این جایگاه ارتقا یابد و بتوانیم از ظرفیت‌های این استان برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری آذربایجان استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های کم‌نظیر استان آذربایجان شرقی می‌تواند توسعه دهنده روابط ایران و آذربایجان باشد، گفت: سفارت ایران در باکو تلاش خواهد کرد تا ظرفیت‌های بالقوه موجود برای توسعه روابط را در استان آذربایجان شرقی به بالفعل تبدیل کند.

سخنگوی وزارت خارجه مأموریت اصلی سفارت ایران در باکو را توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور دانست و تصریح کرد: جمهوری آذربایجان به دلیل دسترسی به بازار روسیه و اروپا، توسعه روابط ما بر توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی متمرکز خواهد بود.

‌موسوی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی در این راستا نقش مؤثر و محوری خواهد داشت، افزود: تلاش می‌کنیم استان‌های مرزی در توسعه روابط با همسایگان، نقش محوری را ایفا کنند.

وی با اذعان به اینکه روابط اقتصادی ایران با بسیاری از کشورهای دوست و همسایه، همپای روابط سیاسی پیش نرفته است، تاکید کرد: اکنون 80 درصد از برنامه توسعه روابط دو کشور باید مربوط به حوزه اقتصادی باشد.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اینکه باید سطح مبادلات اقتصادی ایران با آذربایجان به سطح مطلوب ارتقا یابد، ابراز داشت: از همه ظرفیت‌ها برای توسعه روابط بین دو کشور استفاده خواهیم کرد.

 

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار