گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اولین معامله سوییس با ایران از طریق کانال بشردوستانه انجام شد

دولت سوییس اعلام کرد یک شرکت داروسازی این کشور اولین معامله تحت کانال تجاری بشردوستانه جدید با ایران را تکمیل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۴۶
به گزارش راهبرد معاصر؛  دولت سوییس امروز دوشنبه اعلام کرد یک شرکت داروسازی سوییسی اولین معامله تحت کانال تجاری بشردوستانه جدید با ایران را تکمیل کرد. 
 
 
به گزارش روزنامه «نیویورک تایمز»، دبیرخانه امور اقتصادی دولت سوییس در ایمیلی اعلام کرد: مایلیم تاکید کنیم عملیاتی‌سازی مقدمات تجارت بشردوستانه سوییس (SHTA) در حال پیشرفت است و چند شرکت پیش از این  پذیرفته شده‌اند و شرکت‌های بیشتری هم خواهند بود. معاملات بیشتر باید به زودی انجام شود.  
 
 
دولت سوییس نام شرکت داروسازی مذکور را اعلام نکرد و همچنین ارزش این محموله را هم ذکر نکرد. تنها گفته شده که شامل داروی سرطان است که برای درمان فزونی آهن بر اثر انتقال مکرر خون به بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد. 
 
 
دولت سوئیس ۱۰ بهمن در بیانیه‌ای اعلام کرده بود روز ۲۷ ژانویه (هفتم بهمن) مجوز نخستین پرداخت برای ارسال دارو به ایران به ارزش دو میلیون و ۵۵۰ هزار دلار از سوی یک شرکت داروسازی این کشور صادر شد. اما برن در اردیبهشت‌ماه تأیید کرد هیچ مبادله اقلام از کانال اصطلاحاً بشردوستانه‌ای که آمریکا ادعا می‌کند برای رساندن دارو به ایران ایجاد شده، صورت نگرفته است.
 
 
هدف سازوکار تجاری بشردوستانه سوئیس ایجاد یک کانال امن پرداخت برای صادرکنندگان و تولید کنندگان مواد غذایی و دارو در سوئیس از طریق یک بانک سوئیسی است تا دریافت پول صادرات آنها به ایران تضمین شود./ فارس
ارسال نظر