قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بستری 684 بیمار کرونایی در 24 ساعت گذشته در تهران

رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران از بستری 684 بیمار کرونایی جدید در بیمارستان‌های استان تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر،  علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در گفت‌وگویی تلویزیونی از بستری 684 بیمار کرونایی جدید در بیمارستان‌های استان تهران در 24 ساعت گذشته خبر داد.

 

وی افزود: از این تعداد 121 نفر در بخش‌های ویژه بستری شده‌اند و 563 نفر دیگر در بخش‌های عادی که سهم بیماران ویژه 17 درصد کل بیماران بوده است.

 

زالی خاطرنشان کرد: از کل افرادی که با علائم بیماری کرونا به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند 9درصد افرادی بوده‌اند که نیاز به بستری داشته‌اند.

 

وی افزود: این در حالی است که در شبانه روز گذشته 640 نفر از بیماران کرونایی از بیمارستان‌ها ترخیص شدند که هنوز بار ورودی بیماران بیش از بار خروج بیماران است.

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران خاطرنشان کرد:‌از ابتدای این هفته روزانه هزار نفر بیش از گذشته به مراکز بهداشتی ما (مراکز 16 ساعته سلامت) مراجعه کرده‌اند که این افراد وضعیت مناسب‌تری داشته‌اند و عمدتاً نیازی به بستری در بیمارستان نداشته و در منزل تحت نظر پزشکان ما مداوا می‌شوند.

 

زالی در خصوص نامه‌اش به وزیر بهداشت برای استفاده از دانش‌آموختگان رشته‌های پزشکی مشمول خدمت سربازی گفت: بخش زیادی از افرادی که در مقاطع مختلف تحصیلی بوده‌اند و امروز به سربازی رفته‌اند کسانی هستند که در رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی تحصیل کرده‌اند و می‌توانند به صورت امریه در مجموعه‌های بهداشتی و درمانی به کمک کادر درمانی بیایند.

 

وی افزود: ما در فروردین‌ماه هم چنین تجربه‌ای را داشتیم که تجربه خوبی بود و با کمک نیروی انتظامی محقق شد و امیدوارم این بار هم این پیشنهاد ما از سوی بخش‌‌های مختلف نیروهای مسلح مورد موافقت قرار گیرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار