عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

اعلام آتش بس ۳ روزه طالبان

گروه طالبان به مناسبت عید سعید قربان آتش‌بس ۳ روزه ای را اعلام کرد؛ دولت افغانستان نیز از آن استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،  گروه طالبان امرور سه شنبه در بیانیه ای از اعلام آتش بس ۳ روزه به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان خبر داد و به افراد خود اعلام کرد که در این مدت هیچ نوع عملیاتی را انجام ندهند.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، ارگ ریاست جمهوری افغانستان نیز از اعلام آتش بس ۳ روزه از سوی گروه طالبان استقبال کرده است.

 

صدیق صدیقی سخنگوی دولت افغانستان در تویتر خود نوشت: آتش‌بس یک گام مهم است؛ اما مردم افغانستان خواهان آتش‌بس بادوام و آغاز مذاکرات مستقیم صلح میان دولت افغانستان و گروه طالبان هستند.

 

این در حالیست که اشرف غنی رئیس‌جمهور افغانستان ساعاتی پیش در سخنانی از احتمال آغاز مذاکره صلح با طالبان تا یک هفته آینده خبر داده بود.

 

رئیس‌جمهور افغانستان در این خصوص اعلام کرد که مذاکرات صلح با طالبان ممکن است تا یک هفته دیگر و پس از پایان تبادل زندانیان انجام شود.

 

اشرف غنی در ادامه اضافه کرد: برای نشان دادن تعهد به صلح، دولت افغانستان به‌زودی آزادی ۵ هزار زندانی طالبان را تکمیل خواهد کرد. با این اقدام، ما انتظار مذاکرات مستقیم با طالبان در عرض یک هفته را داریم.

 

گفتنی است، دولت افغانستان و طالبان در آستانه آغاز برگزاری نشست بین‌الافغانی قرار دارند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار