گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

طالبان افغانستان: ما برای پول و یا برای احدی نمی‌جنگیم

طالبان افغانستان باردیگر انتشار گزارش‌هایی در ارتباط با کمک مالی روسیه به این گروه را جعلی و دروغین خواند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «سهیل شاهین»، سخنگوی گروه طالبان افغانستان در گفتگویی با راشاتودی، اعطای کمک مالی روسیه به این گروه را تکذیب و آن را گزارش دورغین خواند.

 

وی گفت: گزارش کمک‌های مالی روسیه به این گروه صحت ندارد، این ادعایی بی اساس است. ما برای پول و یا برای احدی نمی‌جنگیم. مردم ما عقاید خودشان را دارند و برای این عقاید می جنگند و قربانی می دهند.

 

پیش از این روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شده بود که روسیه به طالبان برای کشتن نظامیان آمریکایی پول می‌دهد، هرچند این گزارش از سوی مقامات مسکو تکذیب شد.

 

این عضو ارشد طالبان همچنین با اشاره به توافق صلح اخیر با آمریکا که در دوحه امضا شد، انتشار گزارش‌هایی این چنینی را باعث تحلیل رفتن و بی نتیجه ماندن توافق صلح عنوان کرد.

 

پیش از این، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارش خود علیه طالبان و روسیه مدعی شده بود که پاداش‌های پیشنهادی شاخه‌ای از دستگاه اطلاعاتی ارتش روسیه به نیروهای طالبان برای هدف قرار دادن نظامیان آمریکایی، به اعضای این گروه انگیزه بخشیده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر