کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود

زمان تعیین تکلیف نهایی برگزاری کنکور

برگزاری رئیس کمیسیون آموزش مجلس یازدهم، اعلام کرد در روز یکشنبه آتی جلسه فوق العاده این کمیسیون با حضور نمایندگان مجلس و سایر دستگاه‌های ذی ربط در ارتباط با موضوع برگزاری کنکور برگزار می شود.در جلسه یکشنبه مجلس تعیین تکلیف نهایی می‌شود
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر،  علیرضا منادی سفیدان در مصاحبه با بخش با سخنگویان برنامه «رویداد» رادیو گفت‌وگو با بیان اینکه طبق اعلام ستاد ملی کرونا کنکور دکترا، طی چند روز آینده برگزار می‌شود و پس از آن قرار است آزمون‌های کارشناسی ارشد و کنکور سراسری برگزار شود، ادامه داد: یک فضایی همراه با بزرگ نمایی در ارتباط با برگزاری این امتحانات در جامعه ایجاد شده که باعث نگرانی کنکوری‌ها و خانواده‌های آنها شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر موضوع برگزاری کنکور برای تعدادی از خانواده‌ها و فرزندان آنها به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده است، گفت: در همین راستا آقای قالیباف رئیس مجلس به کمیسیون آموزش دستور دادند که این موضوع را بررسی کند و ما در روز یکشنبه هفته آینده با حضور نمایندگان مجلس، نمایندگان وزارت بهداشت، علوم و سایر دستگاه‌های ذیربط در بحث برگزاری‌کنکور جلسه فوق‌العاده خواهیم داشت و در مورد بحث برگزاری کنکور ارشد و کنکور سراسری رایزنی می‌کنیم.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه نمایندگان با حساسیت پیگیر این دغدغه خانواده‌ها و فرزندان آنها هستند، ادامه داد: باید تدابیر مناسبی اتخاذ شود که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی این امتحانات برگزار شود.

منادی سفیدان با بیان اینکه یک عده می‌گویند کنکور برگزار نشود و به تعویق بیافتد و در مقابل عده‌ای دیگر بر برگزاری آن اصرار دارند، گفت: در جلسه روز یکشنبه تمام این مسائل بررسی می‌شود و اگر زیرساخت‌های لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود داشته باشد احتمالاً طبق برنامه اعلام شده از سوی ستاد کرونا این امتحانات در موعد اعلام شده برگزار می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: ما در جلسه روز یکشنبه به دغدغه خانواده‌ها و فرزندان آنها توجه داریم و قطعاً تصمیمی گرفته نخواهد شد که سلامت فرزندان‌مان به خطر بیافتد.

مهر

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار