توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

تهدید وزیر علوم به استیضاح

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در صورت عدم تمکین وزارت علوم از نظر وزیر بهداشت در درجه اول طرح دو فوریتی برای تعویق کنکور را مطرح خواهیم کرد و اگر باز هم عمل نکنند از ابزارهای قانونی همچون سوال از وزیر و استیضاح وی استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، احمد نادری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وجود مافیا در کنکور را تأیید می‌کنم، اما در مورد اینکه آیا اکنون نیز همین افراد به دنبال فشار برای برگزاری کنکور هستند اطلاعی ندارم، اظهار کرد: بارها گفته‌ام اکنون در موضوع برگزاری یا عدم برگزاری کنکور حفظ جان موکلان و شهروندان از هر چیزی بااهمیت‌تر است.

 

وی با بیان اینکه حتی اگر یک نفر نیز در کنکور پیش‌رو مبتلا به کرونا شود زیاد است، افزود: در واقع جان افراد اهمیت و موضوعیت داشته و تمام تلاش ما مصون‌سازی افراد از ابتلا به کرونا بوده و در این رابطه نیز رایزنی‌ها با وزارت بهداشت در حال انجام است.

 

عدم تمکین وزارت علوم درباره تعویق زمان کنکور

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در صورت عدم تمکین وزارت علوم به نظر وزارت بهداشت قاعدتا اقدامات درخوری در مجلس انجام می‌دهیم، تصریح کرد: در صورت عدم تمکین وزارت علوم، از نظر وزیر بهداشت در درجه اول طرح دوفوریتی برای تعویق کنکور مطرح خواهیم کرد و اگر باز هم عمل نکنند از ابزارهای قانونی همچون سوال از وزیر و استیضاح وی استفاده می‌کنیم.

نادری با بیان اینکه استدلال‌های وزارت علوم و همچنین سازمان سنجش برای کمیسیون آموزش مجلس در جهت برگزاری کنکور قابل قبول نیست، گفت: هزینه بسیاری که برای طرح سوال کنکور و قرنطینه اساتید صورت گرفته نمونه‌ای از استدلال‌های موافقان برگزاری کنکور است.

وی با اشاره به اینکه زمان مناسب برای برگزاری کنکور بعد از مهار کروناست، ادامه داد: سؤال ما این است که چه میزان هزینه برای برگزاری کنکور شده و اگر یک جوان یا خانواده‌اش به کرونا مبتلا شده و جان خود را از دست بدهند با هزینه‌های صورت گرفته برای برگزاری کنکور قابل قیاس است؟

 

ماجرای قرنطینه ۷ ماهه طراحان کنکور دکتری

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین در پایان در پاسخ به این سوال که آیا قرنطینه بودن طراحان سوال کنکور مقطع دکترا از اسفندماه سال گذشته تاکنون صحت دارد یا خیر، گفت: این کذب محض است، زیرا من در دوره‌ای طراح سوال کنکور دکترا بوده‌ام و قرنطینه نشده‌ام.

 

منبع: همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار