ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

تشدید تدابیر امنیتی مقابل منزل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

تشدید تدابیر امنیتی مقابل منزل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همزمان با نزدیک شدن به فراخوان تجمع در برابر منزل رژیم صهیونیستی، پلیس این رژیم با نصب بالون‌هایی، تحرکات معترضان را زیر نظر گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۷۸

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تشدید تدابیر امنیتی در اطراف منزل «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی افزایش شمار معترضان خبر دادند.

شبکه المیادین لبنان به نقل از این رسانه‌های شامگاه جمعه گزارش داد که پلیس رژیم صهیونیستی برای رصد تحرکات و حوادث به هنگام تجمع معترضان در اطراف منزل نتانیاهو، اقدام به نصب و استفاده از بالون‌های رصد کرده است.

بیش از دو هفته است که ساکنان ارضی اشغالی مخالف سیاست‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دست به برپایی تظاهرات علیه وی کرده و دامنه این تظاهرات به اطراف منزل او در خیابان «بالفور» کشیده شده است.

معترضان با انتقاد از عملکرد ضعیف کابینه نتانیاهو در کنترل کرونا و پرونده‌های فساد مالی او و همسرش، خواستار استعفای هرچه سریعتر او شده‌اند.

همزمان با تشدید تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو از تل‌آویو خبر می‌رسد که مخالفان او خود را برای حرکت به سمت خیابان بالفور آماده می‌کنند. پلیس طی شب‌های گذشته برای متفرق کردن معترضان به خشونت متوسل شده است.

در همین ارتباط، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که «یائیر نتانیاهو»، پسر نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به دادگاه احضار شده است. بر اساس این گزارش، پسر نتانیاهو در توییتر از طرفداران پدرش خواسته در برابر خانه آن‌‌ها تجمع کرده و از پدرش حمایت کنند.

افزایش روزافزون معترضان و مخالفان نتانیاهو در سایه تحولات مرزهای شمالی، باعث شده است که برخی از تحلیلگران صهیونیست، اختلاف و دودستگی در جامعه صهیونیست و احزاب سیاسی فلسطین اشغالی را به، دودستگی بنی اسرائیل در تاریخ قبل از فروپاشی دولت آن‌ها در فلسطین تاریخی تشبیه کرده و در باره آن هشدار دهند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار