تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

انتشار گزارش شرایط جسمانی نتانیاهو در سایه شایعات

در سایه گسترش شایعات مربوط به وخامت اوضاع جسمانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و بیماری‌هایش، پزشکان نتانیاهو گزارش وضعیت جسمانی وی را منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه معاریو به نقل از این گزارش نوشت، پزشکان اعلام می‌کنند که نخست وزیر در حال حاضر از کمک دستگاه پیس میکر (دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب) استفاده نمی‌کند و ورم غده پروستاتش که چندی پیش برداشته شد، بدخیم و سرطانی نیست؟!

در این گزارش آمده است، بعد از چند سال سکوت و عدم ارائه گزارش از کم و کیف وضعیت جسمی نخست وزیر، دفتر بنیامین نتانیاهو سند مفصلی را از اقدامات و معاینات پزشکی اخیر انجام شده برای وی منتشر کرد.

این گزارش سعی دارد شایعاتی که اخیرا به شدت در سطح جامعه اسرائیل منتشر و حکایت از ابتلای نتانیاهو به سرطان پروستات دارد را رد و تاکید کند که وی به سرطان مبتلا نبوده، اما بعد از عمل جراحی همچنان دچار التهاب و عفونت مجاری ادرار است.

این سند که به امضای پزشک شخصی وی و دو پروفسور متخصص مجاری ادرار و قلب و عروق رسیده، نتانیاهو وضعیت جسمانی مناسبی داشته و سطح قند خون، کلسترول و فشار خونش در حد طبیعی است.

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به کارگزاری دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب برای نتانیاهو که در جولای ۲۰۲۳ انجام شد، ادعا شده است که براساس آنالیز مستمری که این دستگاه انجام می‌دهد، قلب نتانیاهو دچار آریتمی نشده است و با وجود آنکه این دستگاه در بدن وی قرار داده شده، اما قلب او به شکل طبیعی کار می‌کند؟!

پزشکان در عین حال اعلام کردند، او علاوه بر تورم پروستات، از سنگ مثانه و انسداد در آن هم رنج می‌برد.

به نوشته معاریو، تصاویری در شبکه‌های اجتماعی از وجود برآمدگی در شلوار نتانیاهو منتشر کردند که گفته می‌شود مربوط به کیسه ادرار است و ظاهرا مثانه او امکان نگه داشتن ادرار را از دست داده است.

پزشکان با وجود آنکه این امر را تایید نکرده‌اند، اما خبر دادند، بعد از برداشتن بخش‌هایی از بافت پروستات نتانیاهو همچنان از مشکل عفونت ادرار رنج برده و تا به امروز بهبودی برای وی حاصل نشده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر