صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

اختصاص هشت هزار ورزشگاه برای برگزاری کنکور

وزیر ورزش و جوانان از اختصاص ۸ هزار ورزشگاه روباز و سرپوشیده در سراسر کشور برای برگزاری کنکور به جهت رعایت پروتکل‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان با اشاره به حضور خود در نشست امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با موضوع بررسی برگزاری کنکور سراسری و ارشد اظهار کرد: حضور من با دعوت رئیس کمیسیون آموزش در این نشست برای کمک به برگزاری بهتر آزمون‌ها صورت گرفته است.

 

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: برای برگزاری کنکور برخی دستگاه‌های کشور مانند آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان که امکانات خوبی در اختیار دارند، مثل همیشه پای کار آمدند تا مانند قبل که در حوادثی همچون سیل و زلزله امکانات خود را در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار می‌دادند این بار نیز برای برگزاری کنکور امکانات خود را به این دستگاه‌ها اختصاص دهند.

 

وزیر ورزش و جوانان از اختصاص 8 هزار استادیوم، ورزشگاه و مکان ورزشی رو باز و سرپوشیده برای برگزاری کنکور سراسری خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر این 3 هزار سازمان مردم نهاد با حضور 500 هزار جوان سازماندهی شدند تا در برگزاری کنکور مشارکت کنند.

 

سلطانی فر در پاسخ به این سوال که آیا این امکانات فقط برای آزمون سراسری خواهد بود و وزارت ورزش تمهیداتی برای آزمون ارشد نیاندیشیده است، گفت: چنانچه سازمان سنجش و وزارت علوم چنین درخواستی را برای آزمون ارشد داشته باشند این امکانات برای آزمون ارشد هم در نظر گرفته خواهد شد.

 

وی ادامه داد: امیدوارم با همگرایی و همکاری همه دستگاه‌ها و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کنکور سراسری و ارشد با کمترین خسارت برگزار شود.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار