پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

واکنش واشنگتن به دستگیری سرکرده گروهک تروریستی تندر

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با دخالت در امور داخلی ایران نسبت به دستگیر شدن سرکرده گروهک تروریستی تندر واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال عملیات موفق دستگاه اطلاعاتی ایران و دستگیر کردن «جمشید شارمهد»  سرکرده گروهک تروریستی تندر که از سوی سازمان های جاسوسی سیا و موساد حمایت می‌شد، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا واکنش نشان داد.

 

به گزارش شبکه خبری «العربیه» به نقل از «روسیا الیوم»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا  در واکنش به دستگیری «جمشید شارمهد»  از ایران خواست به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد!

 

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با گزافه گویی اظهار داشت، ایران به قوانین و معیارهای بین‌المللی احترام بگذارد. ما خواستار شفاف‌سازی بیشتر و رعایت قوانین بین المللی از سوی ایران هستیم.

 

جمشید شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد در پی عملیاتی پیچیده، اکنون در دستان قدرتمند سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار دارد. شارمهد در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای (ع) شیراز را طراحی و هدایت کرد. در آن اقدام تروریستی، ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی (ع) زخمی شدند.

 

«سید محمود علوی» وزیر اطلاعات شامگاه شنبه در بخش خبری سیمای جمهوری اسلامی با اشاره به دستگیری سرکرده گروهک تروریستی «تندر» توسط سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات، اظهار داشت: «خدا را شکرگزار هستیم که دست انتقام الهی از آستین سربازان گمنام امام عصر(عج) بیرون درآمد و یک جنایتکار را در اختیار دستگاه جمهوری اسلامی ایران قرارداد.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار