گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تمایل بن سلمان به تل آویو برای حفظ منصبش در عربستان

مدیر خبرگزاری النخیل عراق با اشاره به نقش ولی‌عهد عربستان سعودی در اجرای سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه، تأکید کرد که وی برای حفظ منصب خود به سمت تل‌آویو متمایل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 23
کد خبر: ۵۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد علی الحکیم مدیر خبرگزاری النخیل عراق، باقی ماندن «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی در قدرت را به ریاست جمهوری مجدد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گره زد.

 

الحیکم  تأکید کرد که اگر ترامپ بار دیگر به ریاست جمهوری برسد، محمد بن سلمان نیز در حکومت سعودی باقی خواهد ماند.

وی تصریح کرد که بر هیچ کس پنهان نیست محمد بن سلمان از طریق معامله با ترامپ به ولی‌عهدی رسیده است.

 

این روزنامه‌نگار عراقی تصریح کرد: «من فکر می‌کنم پس از پایان دولت ترامپ، محمد بن سلمان فقط چند ساعت در منصب ولی‌عهدی باقی خواهد ماند».

 

الحکیم علت این مسئله را «سیاست‌های احمقانه» بن سلمان در منطقه دانست و عنوان کرد که به همین دلیل «به جای اینکه [بن سلمان] از ملت خود، کسب قدرت کند، به سمت رژیم اشغالگر صهیونیست رفت تا منصب خود را حفظ کند».

وی ادامه داد: «من فکر می‌کنم آنچه طی سال‌های گذشته به صورت مخفیانه بین ریاض و تل‌آویو صورت گرفت است، محمد بن سلمان توانسته است به صورت علنی انجام دهد».

 

مدیر خبرگزاری النخیل عراق علت این اقدام بن سلمان را «مزدوری واضح» وی برای آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی اعلام و تأکید کرد که «سطح مزدوری وی برای همه مشخص شده است».

 

الحکیم همچنین خاطر نشان کرد که سطح مزدوری بن سلمان «به اندازه‌ای رسیده است که دیگر طرح‌های صهیونیستی را در منطقه از خودِ صهیونیستها بیشتر اجرا می‌کند».

وی بر این باور است که «ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی آرزوی چنین شخصی را داشتند تا طرحهای مخرب آنان را اجرا کند، اتحاد اسلامی دچار شکاف شود و همه کشورهای اسلامی آسیب ببینند».

 

این روزنامه‌نگار عراقی، تروریسم در سوریه، عراق و یمن را در راستای طرحهای صهیونیستها دانست که با حمایت و اجرای سعودی انجام می‌شود و به همین دلیل، هر گاه اختلافات بین کشورهای اسلامی افزایش پیدا می‌کند، پشتیبانی اسرائیل از آن بیشتر می‌شود.

الحکیم در پایان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی در تلاش است که اختلاف بین کشورهای اسلامی افزایش پیدا کند تا بدین ترتیب امنیت خود ا حفظ کند و همین مسئله هدف اصلی این رژیم است.

 

ارسال نظر