برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

تامین مالی ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی از طریق بورس در ۴ ماهه امسال

تامین مالی ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی از طریق بورس در ۴ ماهه امسال رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت:​ در چهار ماه نخست امسال، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تامین مالی در بازار سرمایه انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۴۵۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن قالیباف اصل در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی افزود: این در حالی است که سال گذشته در این مدت 30 هزار میلیارد تومان تامین مالی انجام شده بود یعنی امسال بیش از سه برابر تامین مالی در بورس تاکنون رشد داشته است.
 
 
وی گفت: هدف گذاری کردیم که رونق در بازار ثانویه یا همان بازار سرمایه به بازار اولیه و تولید هدایت شود.
 
 
قالیباف اصل با بیان اینکه تا هفته گذشته تنها یک عرضه اولیه در چهارشنبه‌ها داشتیم افزود: هفته گذشته عرضه اولیه دو برابر شد و این در حالی است که آمار ارز اولیه امسال در مقایسه با سال گذشته بسیار بیشتر است به طور نمونه کل سال گذشته پنج هزار و 300 میلیارد تومان عرضه اولیه داشتیم در حالی که در چهار ماه نخست امسال 13 هزار و 700 میلیارد تومان عرضه اولیه انجام شده است.
 
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه از ابتدای سال اقدام‌های زیادی را برای تسهیل حضور بخش خصوصی در بازار سرمایه و تامین مالی آن‌ها انجام داده ایم افزود:​ امسال سران سه قوه مصوبه خوبی در این باره داشتند و آن اینکه گذشته مالیاتی شرکت‌هایی که امسال وارد بورس می‌شوند دوباره بررسی نشود که امیدواریم بخش خصوصی از این امکان به خوبی استفاده کند.
 
 
قالیباف اصل گفت: هم اکنون 90 شرکت در فرابورس و 50 شرکت در بورس اوراق بهادار تهران در فرایند پذیرش قرار دارند ضمن اینکه امسال بیشترین فعالیت ما در بازار سرمایه برای تقویت تامین مالی متمرکز شده است.
 
 
وی همچنین افزود:​ هفته گذشته شورای عالی بورس، سقف صندوق‌های سرمایه گذاری را از 10 هزار میلیارد تومان به 30 هزار میلیارد تومان افزایش داد که به این ترتیب هم دولت در انتشار اوراق و هم شرکت‌ها می‌توانند از این منابع استفاده کنند.
 
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه افزایش سرمایه شرکت‌ها را سرعت داده ایم گفت: پرونده‌هایی که در این باره به سازمان بورس برسد تعیین تکلیف درخواست کننده، بیش از پنج روز به طول نمی‌انجامد./ تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار