فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن

تعویق مجدد هشتمین اجلاسیه خبرگان رهبری

آیت الله سیداحمد خاتمی گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا و درگیر بودن اکثر استان‌های کشور با آن، اجلاسیه مجلس خبرگان در مرداد برگزار نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی هیئت رئیسه این مجلس اعلام کرد: علی رغم اینکه تمام تمهیدات و مقدمات برگزاری هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۲۷ مردادماه فراهم شده بود و دبیرخانه این مجلس آماده برگزاری اجلاس بود، ولی با توجه به گسترش ویروس منحوس کرونا و درگیر بودن اکثر استانهای کشور با آن و نیز با لحاظ اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا، تشکیل اجتماعات را ممنوع نموده اند، این اجلاس در تاریخ فوق برگزار نخواهد شد.   

                                           

خاتمی با بیان اینکه با فراهم شدن شرایط در زمان مناسب، تاریخ بعدی اجلاسیه اعلام خواهد شد، اظهار داشت: به عنوان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید می کنم بر آنچه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» بر آن تأکید داشتند که در مجالس عزاداری محرم با ستاد ملی مقابله با کرونا همراهی شده و عزاداران گرامی سالار شهیدان حضرت ابی عبدالله الحسین «علیه السلام»، دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان افزود: اینک در آستانه عیدالله الاکبر عید مبارک غدیر از روح مولای متقیان حضرت علی «علیه السلام» استمداد می طلبیم که برای نابودی ویروس منحوس کرونا مدد کرده و بشریت را از شر آن خلاصی عنایت فرماید.

 

گفتنی است اجلاسیه مجلس خبرگان قرار بود در اسفند ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به مرداد ۹۹ موکول شده بود.

 

فارس

ارسال نظر