تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

تعویق مجدد هشتمین اجلاسیه خبرگان رهبری

آیت الله سیداحمد خاتمی گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا و درگیر بودن اکثر استان‌های کشور با آن، اجلاسیه مجلس خبرگان در مرداد برگزار نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 04
کد خبر: ۵۳۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی هیئت رئیسه این مجلس اعلام کرد: علی رغم اینکه تمام تمهیدات و مقدمات برگزاری هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۲۷ مردادماه فراهم شده بود و دبیرخانه این مجلس آماده برگزاری اجلاس بود، ولی با توجه به گسترش ویروس منحوس کرونا و درگیر بودن اکثر استانهای کشور با آن و نیز با لحاظ اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا، تشکیل اجتماعات را ممنوع نموده اند، این اجلاس در تاریخ فوق برگزار نخواهد شد.   

                                           

خاتمی با بیان اینکه با فراهم شدن شرایط در زمان مناسب، تاریخ بعدی اجلاسیه اعلام خواهد شد، اظهار داشت: به عنوان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید می کنم بر آنچه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» بر آن تأکید داشتند که در مجالس عزاداری محرم با ستاد ملی مقابله با کرونا همراهی شده و عزاداران گرامی سالار شهیدان حضرت ابی عبدالله الحسین «علیه السلام»، دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان افزود: اینک در آستانه عیدالله الاکبر عید مبارک غدیر از روح مولای متقیان حضرت علی «علیه السلام» استمداد می طلبیم که برای نابودی ویروس منحوس کرونا مدد کرده و بشریت را از شر آن خلاصی عنایت فرماید.

 

گفتنی است اجلاسیه مجلس خبرگان قرار بود در اسفند ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به مرداد ۹۹ موکول شده بود.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده