اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

بازگشت ۱.۲ میلیارد دلار ارز صادراتی به کشور

سخنگوی دستگاه قضا گفت:مدعی هستیم در هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران محکومان مشمول عفو و تخفیف مجازات قرار نمی‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در گفتگو با رادیو تهران گفت:مدعی هستیم در هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران محکومان مشمول عفو و تخفیف مجازات قرار نمی‌گیرند.

وی افزود:سیاست ما براین است که آنگاه که مطلع شدیم فرد اصلاح شده حتی قبل از آنکه میزان مجازات مندرج در حکم دادگاه را تحمل کند برای وی پیشنهاد عفو تنظیم می‌شود.

 

اسماعیلی گفت:به مناسبت این عید فرخنده بیش از دو هزار نفر از محکومان به محضر رهبر انقلاب پیشنهاد شد که ایشان هم آن‌ها را مورد عفو قرار دادند.

 

وی با بیان اینکه جامعه خبرنگاری می‌توانند بهترین گزارشگران فساد باشند افزود:از این کار استقبال می‌کنیم و مورد تشویق، حمایت و قدردانی قرار می‌گیرند؛ البته این موضوع را برای همه شهروندان در نظر گرفته ایم.

 

سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به این که برای این ارتباط، سیستمی از قبل وجود داشته که تقویت شده است، گفت:جامعه خبرنگاران علاوه بر تمامی درگاه‌های موجود می‌توانند بدلیل ارتباط‌شان با مرکز رسانه قوه قضاییه، مطالب مورد نظر را به این مرکز انتقال دهند تا همکاران رسانه‌ای این مرکز آنرا به مقامات مسئول انتقال دهند.

 

وی در ارتباط با بحث کنترل بازار ارز و عدم بازگشت ارز‌های صادراتی بیان کرد:تا هفته گذشته از ۶.۸ میلیارد دلار اعلام شده ۱.۲ میلیارد با پیگیری مرجع قضایی بازگشت.

 

اسماعیلی گفت:کسانی که حاضر نبودند پول را برگردانند مورد تعقیب قرار گرفتند و برخی بازداشت شدند.

 

وی ادامه داد: برخی از کسانی که ارز ناشی از صادرات را برنگرداندند شرکت‌های صوری و کاغذی بودند که در دادن مجوز صادرات به ان‌ها دقت لازم نشده است.

 

سخنگوی دستگاه قضا افزود: پیگیری‌های جدی برای پشت پرده این‌ها در مراجع قضایی در حال انجام است.

 

اسماعیلی در مورد تقاضای برخی در ارتباط با مورد عفو قرار گرفتن محکومان جاسوسی در پوشش فعالان محیط زیستی به مناسبت عید غدیرگفت:این امکان برای همه مجرمان و محکومان است و بستگی به نحوه رفتار محکومان در حبس دارد.

 

وی ادامه داد: در عفو گذشته یک نفر از آن‌ها مورد عفو قرار گرفت. در دوره‌های گذشته محکومان امنیتی کمتر مورد توجه قرار می‌گرفتند و معمولا برای آن‌ها پیشنهاد عفو نمی‌شد، اما در دوره جدید به محکومان امنیتی همانند سایر محکومان نگاه می‌شود


محکومان امنیتی فراوانی، در دوره یکسال و نیم اخیر مشمول عفو رهبر انقلاب قرار گرفتند.

 

اسماعیلی در ارتباط با متهم منصوری اظهار کرد:از وضعیت معاینه جسد اطلاعاتی بدست می‌آید، اما بررسی دقیق‌تر این حادثه نیازمند آن است اطلاعات مربوط از رومانی مانند تصاویر ضبط شده از دوربین هتل محل اقامت و اسناد و نوشته‌های متعلق به وی در اختیار ما قرار بگیرد.


وی افزود:فقط جسد این فرد به ایران منتقل شده است. پیگیری‌های قضایی، اینترپل و وزارت خارجه درحال انجام است تابتوانیم رمزگشایی کرده وبه حقیقت نحوه جان باختن وی برسیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر