آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی

ادعای یک رسانه صهیونیستی: ماکت ناو آمریکایی در حال غرق شدن است

ادعای یک رسانه صهیونیستی: ماکت ناو آمریکایی در حال غرق شدن است برخی رسانه‌ها مدعی هستند که بر اساس تصاویر ماهواره‌ای شناور شبیه‌سازی شده ناو کلاس نیمیتز نیروی دریایی آمریکا که در رزمایش اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مورد استفاده قرار گرفت و توسط موشک‌های مختلف مورد اصابت قرار گرفت، در نزدیکی سواحل بندرعباس و تنگه هرمز در حال غرق شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه صهیونیست با استناد به تصاویر ماهواره‌ای منتشرشده از سوی موسسه فوربس مدعی است که شناور مذکور تقریبا به پهلو خوابیده و کناره این شناور نسبت به دیروز بیشتر در آب فرو رفته است.

بنا به ادعای این رسانه، غرق شدن این شناور می‌تواند عبور از بخشی از تنگه هرمز را دشوارتر کند.

رسانه صهیونیست می‌گوید: محلی که شناور شبیه‌‌سازی شده در آن قرار دارد، ۱۴ متر عمق دارد که در صورت غرق کامل بخشی از آن خارج از آب باقی خواهد ماند.

گزارشات حاکی از آن است که ناو مذکور تقریبا ۹۰ درجه به بغل چرخیده و نیمی از عرشه آن در آب فرو رفته است.

از این ناو شبیه‌سازی شده بارها در رزمایش‌های نیروهای مسلح ایران استفاده شده و چند ماه پیش برای استفاده مجدد در رزمایش سپاه پاسداران دوباره بازسازی شده است.

نشریه فوربس می‌گوید: این ناو شبیه‌سازی شده هم اکنون در نزدیکی ورودی بندرعباس که یکی از گذرگاه‌های تنگه هرمز به شمار می‌رود قرار دارد. در صورتی که این ناو به طور کامل غرق شود، برای جلوگیری از وارد شدن خسارت به شناورهای دیگر باید بازیابی شده و از آب بیرون کشیده شود.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار