هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

داستان ناتمام تیراندازی در آمریکا

رسانه‌ها از تیراندازی در جنوب شرقی پایتخت آمریکا و کشته شدن یک تن و جراحت دستکم 21 نفر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیراندازی در شهر«واشنگتن دی سی» در آمریکا در اوائل روز یکشنبه به وقت محلی یک کشته  و دستکم 21 مجروح برجای گذاشت.

 

در جریان تیراندازی در منطقه «گرین وی» در جنوب شرقی واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا یک تن کشته و دستکم 21 تن مجروح شدند. به گفته پلیس منطقه حال 7 تن از مجروحان این حادثه وخیم است و به بیمارستان انتقال داده شده اند.

 

هنوز جزئیات بیشتری از این حادثه و انگیزه مهاجمان منتشر نشده است. این در حالی است که چندی قبل تیراندازی در مقابل رستورانی در واشنگتن منجر به جراحت 9 تن شد که یکی ازمجروحان جان خود را از دست داد.

 

آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌هایی مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود که تعدادی نیز در این حوادث جان خود را از دست می‌دهند و تعدادی نیز زخمی می‌شوند اما لابی سلاح در این کشور به اندازه‌ای قدرتمند است که تاکنون کنگره آمریکا حاضر به تصویب قوانینی مرتبط با محدود کردن حمل سلاح نشده است.

 

چندی قبل «جوزف جیاکالون» از مقامات سابق پلیس نیویورک و استاد دانشگاه در این باره گفت: «اوضاع فقط در حال بدتر شدن است. همچنان که تیراندازی‌ها ادامه پیدا می‌کنند، انتقام‌جویی‌هایی را نیز در پی دارند. این یک چرخه تبهکارانه است که پلیس همواره تلاش کرده با آن مقابله کند اما دیگر قادر به انجام آن نیستند و در مواردی نیز تمایلی نسبت به این کار ندارند.»

 

فارس

کلمات کلیدی: آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار