نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تندر

اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تندر ایران طی نامه‌ای که امروز توسط مجید تخت روانچی به دبیرکل این سازمان ارسال شد، به حمایت آمریکا از گروه تندر اعتراض کرد و خواستار برخورد سازمان مذکور با این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۰۲

به گزارش راهبرد معاصر  ایران طی نامه‌ای که امروز توسط مجید تختروانچی نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل به دبیرکل این سازمان ارسال شد، به حمایت آمریکا از گروه تندر اعتراض کرد و خواستار برخورد سازمان مذکور با این کشور شد.

طی این نامه، ضمن اشاره به حملات تروریستی این گروه در ایران و شهید و مجروح کردن تعدادی از شهروندان کشورمان و اعتراف آشکار این گروه به ارتکاب این جنایات، اعلام شده گروه تروریستی یادشده کماکان به تداوم فعالیت‌های خود از آمریکا و حتی آموزش اقدامات تروریستی و خرابکاری در ایران ادامه می‌دهد.

در ادامه این نامه آمده است: تاکنون آمریکا هیچ اقدامی در پیشگیری از فعالیت اعضای گروه یادشده یا استرداد آنها برای محاکمه در ایران انجام نداده است. تداوم حمایت آمریکا از این گروه هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد که این کشور آشکارا کلیه تعهدات ذیربط خود را نقض کرده و بنابراین مسئول همه جنایات این گروه در ایران می‌باشد.

 

مهر

در‬ ادامه‬ این‬ نامه‬ آمده‬ است: ‬ سازمان ملل آمریکا را وادار کند تا به حمایت از این گروه تروریستی پایان دهد.
 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار