سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

موسوی: کمک‌های ‌ ‌ایران به لبنان ادامه می‌یابد

موسوی: کمک‌های ‌ ‌ایران به لبنان ادامه می‌یابد سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بی‌تردید کمک‌های بشردوستانه ایران به لبنان ادامه یافته و جمهوری اسلامی در کنار دولت و ملت لبنان است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۸۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سیدعباس موسوی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه انفجار در بندر بیروت لبنان اظهار داشت: دولت و ملت ایران از این واقعه دردناک متاثر است و به خانواده‌های داغدیده تسلیت می‌گوید و برای شفای بیماران آرزوی سلامتی و شفای عاجل دارد.

وی با تاکید بر اینکه ایران کمک‌های پزشکی و بشردوستانه‌ای را به مردم لبنان انجام داد تصریح کرد: حمایت‌های زیرساختی جمهوری اسلامی ایران نیز در راه است تا گوشه‌ای از خسارات را جبران کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه بیان کرد: هم اکنون ملت‌های اسلامی همدردی بسیاری با لبنان کرده و امید است که این کمک‌ها همچنان ادامه داشته باشد و در این راستا انتظار بیشتری از کشورهای اسلامی برای حمایت از لبنان می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در حادثه اخیر انفجار در بندر بیروت، برخی کشورها از آب گل‌آلود ماهی گرفتند افزود: برخی کشورها برای کمک به لبنان اعلام آمادگی کرده در حالی که ریاکاری و دغل‌کاری در کار آنها مشاهده می‌شود  چون در گذشته نزدیک، کشور لبنان را مورد تحریم قرار داده بودند.

موسوی در ادامه با اشاره به تهدید تروریستی اخیر هواپیمای ایران توسط آمریکا اظهار داشت:  پس از این واقعه، ایالات متحده آمریکا مسئولیت آن را بر عهده گرفت و از سوی دیگر نیز وزارت امور خارجه متنی تنظیم و شکایت اولیه را انجام داد و در این رابطه نیز اقدامات مناسبی صورت گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بنابراین جمهوری اسلامی ایران‌، اعتراضات و هشدارهای لازم را به طرف مقابل داد چون بی‌شک این اقدامی تروریستی و تهدید جان مسافران غیرنظامی، برخلاف اقدامات بین‌المللی بود و حق جمهوری اسلامی ایران را برای شکایت باز گذاشت.

وی در ادامه با تاکید بر تعمیق و گسترش روابط با کشور جمهوری آذربایجان افزود: در این راستا نیز باید از ظرفیت‌های بالقوه استان‌های آذربایجان‌غربی و شرقی نهایت بهره را برد.

موسوی در ادامه نیز با اشاره به شیوع ویروس کرونا بیان کرد: پس از اینکه ایران و کشورهای همسایه به این ویروس آلوده شدند، نگرانی از بابت صادرات و واردات ایجاد شد و در این رابطه، ایران با کشورهای همجوار رایزنی‌های لازم را انجام داد چون نیاز بود تا برای مراودات تجاری و اقتصادی چاره‌اندیشی لازم صورت گیرد و هم‌اکنون نیز همه مرزهای جمهوری اسلامی ایران باز است.

وی تاکید کرد: بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران خواهان تسهیل مراودات اقتصادی و تجاری با تمامی کشورهای خارجی است.

موسوی ‌با اشاره به بلوکه شدن پول نفت ایران توسط کره جنوبی بیان کرد: بهانه کره جنوبی به هیچ وجه قانونی نیست چون کره‌ای‌ها تحریم آمریکا را مانع این اقدام دانسته و بی‌شک روابط کره با سایر کشورها به خودشان مربوط است و نباید مانع دسترسی ایران به حق قانونی خود شوند.

وی با اشاره به اینکه چندین بار سفر مقامات ایرانی به کره در این خصوص انجام شده است گفت: امید است که این اقدام هر چه سریع‌تر به نتیجه برسد و بی‌شک جمهوری اسلامی ایران نیز از تمامی راه‌های قانونی برای استیفای حقوق ملت ایران استفاده می‌کند.

موسوی در ادامه با اشاره به برجام و سیاست ایران در این زمینه اظهار داشت: در مدتی که ایالات متحده از برجام خارج شد، کشورهای اروپایی قول جبران و پر کردن خلع آمریکا را دادند اما متاسفانه به تعهدات خود عمل نکردند و هم‌اکنون نیز جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود عمل کردند، برجام ادامه داشته باشند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
0
0
موسوي، ازجيب پدرت ميبخشي ؟ميخواي به لبنان كمك كني ، بروشخصا استين بالا بزن كمك كن .باپول كارگراي ايران دوست پيدانكن
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار