محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد

دستگیری ۶ تروریست داعشی در سلیمانیه عراق

دستگیری ۶ تروریست داعشی در سلیمانیه عراق اقلیم کردستان عراق شامگاه شنبه اعلام کرد که ۶ تروریست داعشی تحت تعقیب در عملیات امنیتی در شهر «چمچمال» از توابع استان سلیمانیه دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر سازمان آسایش اقلیم کردستان عراق در بیانیه ای نوشت که بازداشت شدگان از سال ۲۰۱۴ با داعش بیعت کرده و جنایات بسیاری علیه شهروندان عراقی مرتکب شده اند. 
بر اساس این گزارش، نیروهای سازمان آسایش در سلیمانیه اطلاعاتی را در مورد شماری از تروریست های داعش در چمچمال جمع آوری کردند که سعی داشتند با هویت های جعلی  در مزارع و باغ های منطقه مشغول به کار شوند.
در این بیانیه آمده است: دستگیری تروریست ها پس از اخذ مجوز قضایی انجام شد و در عملیاتی در ۴ آگوست سال جاری  سه تروریست ۲۶، ۲۹ و ۳۰ ساله اهل فلوجه بازداشت شدند. 
همچنین نیروهای آسایش در ۵ آگوست در دو عملیات جداگانه، در داخل شهر چمچال سه تروریست داعشی را دستگیر کردند. 
در بیانیه سازمان آسایش آمده که دو نفر از این سه بازداشتی۳۱ ساله از ساکنان «محمودیه» در بغداد و سومین نفر نیز ۲۹ ساله اهل پایتخت عراق است.  
بنا بر این گزارش، تروریست ها از جنوب عراق وارد اقلیم کردستان شده بودند و قرار بود با همراهی دیگر عناصر داعش  برای انجام عملیات تروریستی برنامه ریزی کنند.
در همین حال، وزارت کشور عراق نیز روز شنبه اعلام کرد که سازمان اطلاعات، ۶ تروریست داعشی را در استان «صلاح الدین» در شمال این کشور دستگیر کرده است. 
بر پایه گزارش این وزارتخانه، تروریست ها که در عملیات های جداگانه دستگیر شدند از استان کرکوک به صلاح الدین گریخته بودند. 
فعالیت بقایای داعش با وجود شکست سال ۲۰۱۷ این گروه تروریستی در بخش هایی از استان های شرقی، شمالی و غربی عراق همچنان به صورت جسته و گریخته ادامه دارد.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار