عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

نشست مشکوک آمریکایی ها در عین الاسد

یک منبع آگاه جزئیاتی از نشست مشکوک اخیر آمریکایی‌ها با برخی عشائر الانبار در پایگاه نظامی «عین الاسد» علیه الحشد الشعبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسانه‌ای عراقی از نشست اخیر نیروهای آمریکایی با برخی سران و شیوخ عشائر و شخصیت‌های سیاسی استان الانبار در پایگاه «عین الاسد» خبر می‌دهند.

 

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «شبکه الاعلام المقاوم» توضیح داد: نیروهای اشغالگر در حال توطئه‌چینی علیه الحشد الشعبی و هدف قرار دادن مکان‌های حضور نیروهای این سازمان در نقاط مرزی عراق با سوریه هستند.

 

به گفته این منبع، اشغالگران آمریکایی تلاش دارند با سرباز‌گیری از برخی از ساکنان استان الانبار و تشکیل یک نیروی نظامی وابسته به خود، الحشد الشعبی را هدف قرار دهند و فتنه بزرگی ایجاد کنند. 

 

وی با اشاره به‌اینکه هدف اصلی این نشست تشکیل یک نیروی ویژه علیه الحشد الشعبی در استان الانبار است، افزود: هدف آمریکایی‌ها از این سرباز‌گیری برخورد با نیروهای الحشد الشعبی مستقر در شهرستان «القائم» این استان است.

 

از سوی دیگر با وجود عملیات‌های مستمر موفق الحشد الشعبی در مناطق صحرایی استان الانبار، گفته می‌شود  گروه‌های کوچک تشکیل شده از بقایای داعش که شامل دو تا سه تروریست هستند، همچنان در مناطق صحرایی الانبار حضور دارند و هر از گاهی نیروهای امنیتی را به منظور ناامن کردن و ایجاد بی‌ثباتی در مناطق غربی هدف قرار می‌دهند.

 

فارس

کلمات کلیدی: عین الاسد آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار