پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

ستاره پرسپولیس با یک تیم چینی قرارداد بست!

یک مقام نزدیک به باشگاه چینگ‌دائو اعلام کرد که علی علیپور با این تیم قرارداد بسته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۲۶۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که هنوز لیگ برتر خلیج فارس به پایان نرسیده، تب نقل و انتقالات کم کم در فوتبال ایران به بالا می‌رسد و اخبار زیادی هم درباره نقل و انتقالات منتشر می‌شود. اما عجیب ترین خبر مربوط به مهاجم شماره 70 تیم پرسپولیس است که با پایان قراردادش، پیشنهادات جدید را پیش روی خود می‌بیند.
 
 
علیپور که بهترین گلزن لیگ برتری تاریخ این باشگاه محسوب می‌شود، در فصل جاری 14 گل در مسابقات مختلف برای سرخ ها زده و تلاش می‌کند تا در هفته های پایانی لیگ برتر عنوان آقای گلی را تصاحب کند و با کفش طلا به استقبال لیگ قهرمانان آسیا برود. حال چند روز پس از جشن قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر، اخباری مبنی بر جدایی علیپور از پرسپولیس و حضورش در لیگ چین به گوش می‌رسد.
 
 
یک مقام نزدیک به باشگاه چینگ‌دائوی چین به خبرنگار ما گفته که علی علیپور با این باشگاه قرارداد بسته و فصل آینده در لیگ چین حضور خواهد داشت. این باشگاه حتی به دنبال استخدام یک مترجم برای علی علیپور است تا او مشکلی در برقراری ارتباط نداشته باشد.
 
 
این در حالی است که اقداماتی هم برای دریافت ویزا از سوی مهاجم شماره 70 پرسپولیس انجام شده که با ناکامی همراه بوده و احتمالا در ماه های آینده اقدامات جدی تر انجام خواهند گرفت.
 
 
حال باید منتظر بود و دید که باشگاه پرسپولیس چه واکنشی به این خبر خواهد داشت اما باتوجه به این که علیپور در شش ماه پایانی قرارداد خود است، امکان مذاکره با تیم های دیگر را دارد ولی بستن قرارداد موضوعی است که شاید با واکنش هایی همراه شود. هرچند که هنوز علی علیپور یا ایجنت او این خبر مقام چینی را تائید نکرده اند.
 
تیم چینگدائو باشگاهی 7 ساله در فوتبال چین است که در بالاترین سطح لیگ این کشور قرار دارد و از سه بازی نخست هم دو امتیاز کسب کرده است.
منبع: ورزش سه
ارسال نظر