سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کاندید ریاست جمهوری آمریکا: به برجام بازمی گردیم

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد در صورت پایبندی ایران به برجام ما نیز در برجام می مانیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 24
کد خبر: ۵۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سناتور الیزابت وارن، که داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ شده است، می‌گوید تا زمانی که ایران به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با قدرت‌های جهانی پایبند باشد و از مفاد آن پیروی کند، از بازگشت ایالات متحده به این توافق حمایت خواهد کرد.

 

بنا بر گزارش رسانه‌های آمریکایی، نماینده ایالت ماساچوست از حزب دموکرات در سنا، در توئیتی ضمن اشاره به گزارش‌های مکرر نهادهای اطلاعاتی آمریکا که می‌گویند "کارکرد توافق وین در پیشگیری از دسترسی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای مثبت است"، این موضع را اعلام کرد.

 

سناتور وارن ۹ بهمن رسماً اعلام کرد که داوطلب نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا شده است. برای این کار او باید ابتدا رقبای خود در داخل حزب دموکرات را کنار بزند.

 

پیش‌تر مسئولان دیگری از حزب دموکرات آمریکا از جمله نمایندگان کنگره بر لزوم حمایت از توافق هسته‌ای با ایران و بازگشت آمریکا به برجام سخن گفته بودند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار