تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

پیشنهادهای جدید روسیه برای حفظ برجام

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: مسکو پیشنهادهای جدیدی را برای ازسرگیری همکاری‌های کشورهای عضو برجام تهیه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف روز سه شنبه در نشست خبری مشترک با هایکو ماس همتای آلمانی خود این مطلب را بیان کرد.

 

وی گفت: ما پیشنهادهایی را ارائه کردیم که می تواند به ازسرگیری همکاریها بین اعضای معامله هسته ای با ایران (برجام) کمک کند.

 

لاوروف خاطرنشان کرد: از موضوعاتی که روسیه و آلمان بطور فعالانه با همدیگر همکاری می کنند می توانم به وضعیت پیرامون برجام برای حل و فصل برنامه هسته ای ایران اشاره کنم.

 

وی ادامه داد: در این مورد ایده هایی وجود دارد که شرکای اروپایی ما پیشنهاد می کنند.

 

لاوروف افزود: روسیه به نوبه خود پیشنهادهایی را مطرح کرد که به عقیده ما به ازسرگیری همکاری همه اعضای برجام کمک می کند.

 

پیشتر وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که مسکو با تمام توان برای حفظ توافق هسته ای با ایران موسوم به برجام که آمریکا به دنبال نابود کردن آن بوده است تلاش می‌کند.

 

وی گفت: هنوز شانس برای حفظ برجام وجود دارد و نه تنها روسیه بلکه چین نیز در این زمینه فعال است و اعضای اروپایی برجام نیز برای حفظ این توافق تلاش می کنند.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر