پتانسیل فراوانی در همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد-راهبرد معاصر
اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد ترامپ: مهاجران غیرقانونی را با تجهیزات نظامی بیرون می‌کنم خزانه‌داری آمریکا سه نهاد و سه فرد اسرائیلی را تحریم کرد حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
کشاورززاده:

پتانسیل فراوانی در همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری های هوا و فضا با چین وجود دارد، گفت: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد کشاورززاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن امروز (دوشنبه) در توئیتی نوشت: با پرتاب ماهواره «بی‌دو» پوشش جهانی موقعیت یابی و ناوبری این شرکت چینی تکمیل و پایان انحصار جی.پی.اس آمریکا را رقم زد.

 

وی با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری‌های هوا و فضا با چین وجود دارند، خاطرنشان کرد: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.

 

مرکز کنترل ماهواره «شیان» در چین اعلام کرد که آخرین ماهواره سیستم ناوبری ماهواره‌ای چین به نام «بیدو» که به تازگی پرتاب شده، وارد مدار انتقالی زمین‌ ثابت (GEO) شد.این ماهواره که پنجاه و پنجمین ماهواره از خانواده ماهواره های بیدو محسوب می شود، روز بیست و سوم ژوئن به فضا پرتاب شد. این ماهواره بعد از حدود هشت روز پرواز، با موفقیت وارد مدار نهایی خود شد که در فاصله ۳۶ هزار کیلومتری بالای سطح زمین قرار دارد. 

 

سیستم BDS-۳ از دسامبر ۲۰۱۸ شروع به ارائه خدمات اولیه ناوبری به کشورها و مناطق جهان کرده است. بیدو یکی از چهار سیستم ناوبری ماهواره ای جهانی است. سیستم «جی.پی.اس »آمریکا، سیستم «گالیله» اروپا و «گلوناس» روسیه سه سامانه دیگر ناوبری ماهواره‌ها در جهان هستند. 

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده