جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

کنکور داوطلبان کرونایی کجا برگزار می‌شود؟

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرآیند خوداظهاری داوطلبان کرونایی کنکور سراسری ۹۹ در سایت این سازمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات به آن دسته از داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ که دچار بیماری کرونا شده‌اند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه هستند)، این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کرده است.

 

وی افزود: بر این اساس داوطلبانی که علائم بیماری آنها از تاریخ ۱۶ مردادماه به صورت قطعی تایید شده است، باید از امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا فردا پنجشنبه ۲۳ مرداد با مراجعه به درگاه اینترنتی این سازمان (بخش آزمون سراسری)، فرم خوداظهاری را تکمیل کنند.

 

سخنگوی سازمان سنجش ادامه داد: بعد از تکمیل فرم خوداظهاری، گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا شامل تاییدیه بیمارستان، یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا را در بخش مورد نظر بارگذاری کنند.

 

زرین آمیزی هدف از این اقدام را جداسازی داوطلبان کرونایی از سایر کنکوری ها اعلام کرد و گفت: داوطلبانی که این فرم را تکمیل کنند، بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت از سایر داوطلبان جدا می‌شوند و آزمون آنها در یکی از بیمارستان‌های تعیینشده فقط در شهرهای محل آزمون به همراه سایر داوطلبان مبتلا به بیماری کرونا برگزار می‌شود.

 

وی تاکید کرد: پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، امکان تغییر در درخواست به هیچ وجه وجود ندارد.

 

بنا بر این گزارش، کنکور سراسری ۹۹ در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مردادماه و اول شهریورماه با رقابت یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۳۱ نفر برگزار می‌شود.

 

همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار