وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

برگزاری مراسم ایام محرم با رعایت پروتکل های بهداشتی

برگزاری مراسم ایام محرم با رعایت پروتکل های بهداشتی معاون استاندار و فرماندار تهران گفت با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله‌‌گذاری اجتماعی مراسم ایام ماه محرم برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، عیسی فرهادی در گفتگویی اظهار داشت: شهر تهران به لحاظ پایتخت بودن و نزدیکی شهرهای بزرگ به تهران و مراجعات مختلفی که روزانه از استان ها ی همجوار و بلعکس صورت می گیرد جمعیت 18 و 19 میلیونی در خود جایی داده و علاوه بر این موضوع توزیع انواع نیازهای کشور و تبادلات تجاری و وجود انبار ها و کارخانجات باعث شده ترددهای زیادی در شهر تهران صورت بگیرد و بارعایت نکردن پروتکل های بهداشتی توسط بعضی از شهروندان ما باعت افزایش بیماران کرونا شده و متاسفانه افراد زیادی بر اثر این ویروس منحوس جان خود را از دست دادند و شهر تهران در حال حاضر در وضعیت هشدار و قرمز قرار گرفته و ضرورت دارد آحاد جامعه با همکاری و همراهی و رعایت پروتکل های بهداشتی از آسیب رساندن به خود و خانواده و جامعه بکاهند تا بتوانیم از این وضعیت به سلامت عبور کنیم . فرهادی اظهار داشت با کاهش تردد جمعیت در حمل و نقل عمومی (مترو ، اتوبوس....) و تسهیل در رفت و آمدها با هماهنگی که با دستگاهها اجرایی در این خصوص صورت گرفته و کماکان ادامه دارد یک سوم کارمندان می توانند با هماهنگی مدیران مربوطه از طریق دورکاری ارائه خدمت نمایند.

 

فرهادی تصریح کرد: تعطیلی مدارس که از اسفند ماه صورت گرفت تاثیر به سزایی در کاهش تردد ها در حمل و نقل عمومی و کاهش تردد از سه میلیون نفر در روزهای عادی به یک مییلون نفر داشته از شهروندان عزیز خواستاریم همچنان از سفرهای غیر ضروری درسطح شهر اجتناب کنند تا باعث کاهش شیوع این ویروس شود.

 

فرماندار تهران گفت: الزام استفاده از ماسک برای همه افراد که تاثیربه سزایی در کنترل این بیماری که ضریب قابل توجهی ازآلودگی را کاهش میدهد بسیار حائز اهمیت است ، سهل انگاری و بی توجهی بخصوص جوان ها مهمترین حلقه اتصال و ابتلا به کرونا هستند چرا که درصد بالایی از جوانان از ماسک زدن خودداری می کنند واین امر در صورت ابتلا منجر به انتقال بیماری به افراد کثیری من جمله خانواده ،اقوام و دیگر افراد جامعه خواهد شد.

 

وی اظهار داشت: این بیماری مشکل و معضلی است که زندگی بیشماری از افراد جامعه را دچار مختل کرده است ، شغلهای فراوانی همچون رستوران ها، استخرها، تالارها،آرایشگاهها ،...بدلیل مهار این ویروس کارکنانشان یا به مرخصی اجباری فرستاده شدند یا کار خود را از دست داده اند ، در صورت مراعات این ممنوعیت با آماده سازی پروتکل های بهداشتی با اتخاذ تدابیر نسبت به بازگشایی آنها اقدام شود تا مشکلات این عزیزان نیز مرتفع گردد.

 

فرهادی گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و اعتقادات و ارادت شیعیان به اباعبدلله و (هر چه داریم از محرم و سفر است )با رعایت فاصله گذاری اجتماعی که ستاد کرونا اعلام می کند برگزار خواهد شد ، دستورالعمل برگزاری مراسم ایام محرم براین است که در فضای باز ودر صورت امکان باهماهنگی های لازم در محوطه مدارس که چهار هزار مدارس به صورت پراکنده در شهر تهران هست که معمولا فضای بزرگتری دارند با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی انجام گیرد و هرگونه دسته های عزاداری در خیابانها و همچنین ایستگاههای صلواتی ممنوع خواهد بود.

 

فارس

کلمات کلیدی: عیسی فرهادی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار