تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

سنتکام: بر ایران به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم

سنتکام: بر ایران به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم فرمانده تروریست‌های سنتکام طی نشستی در یک اندیشکده آمریکایی از ایران، به عنوان مشکل اصلی آمریکا در منطقه یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده تروریست های سنتکام طی نشستی در یک اندیشکده آمریکایی، از تداوم تمرکز بر ایران خبر داد.

ژنرال «کنث مکنزی» فرمانده نیروهای سنتکام در خاورمیانه که در اندیشکده «صلح» واقع در آمریکا حضور داشت، چهارشنبه شب به وقت تهران گفت: «همچنان بر ایران، به عنوان مشکل اصلی تمرکز داریم.»

وی در ادامه در زمینه مدت زمان استقرار تروریست‌های سنتکام در سوریه گفت«نمی‌دانم چه مدت در سوریه خواهیم ماند.»

فرمانده تروریستهای سنتکام چندی قبل با ادعای اینکه ایران به قوت قبل برای آمریکا تهدید آمیز است، اذعان کرد که ایران از توانمندی‌های نظامی قابل توجهی برخوردار است.

ژنرال کنث  مکنزی  در مصاحبه ای گفت:«یکی از چیزهایی که همواره به آن توجه داریم، این است که ایران چه کاری می‌تواند انجام دهد؟ ما همواره توانمندی‌های ایران را زیر نظر داریم... به شما می‌گویم، تهدید ایران راکمتر از چیزی که چندین ماه قبل بودند، نمی‌دانم.»

وی پیشتر نیز در جریان اجلاس امنیتی «آسپن» گفته بود، ما، ایالات متحده، به دنبال درگیری با ایران نیستم و نه عربستان سعودی، نه امارات متحده عربی و نه هیچکدام از شرکا و متحدانمان در منطقه به دنبال درگیری با ایران نیستند.

کلمات کلیدی: سنتکام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار