عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا سقوط هواپیمای نظامی «E-11» در افغانستان را تأیید کرد

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرده است که یک فروند هواپیمای «E-11» ارتش این کشور در افغانستان سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام نظامی آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرد که یک فروند هواپیمای نظامی این کشور در افغانستان سقوط کرده است. 

 

این مقام آمریکایی تأیید کرده است که این هواپیما از مدل «E-11» بوده است. به گفته وی، دلیل سقوط این هواپیما همچنان در دست بررسی است. وی از اظهار نظر در مورد سرنوشت سرنشینان این هواپیما خودداری کرده است.

 

همزمان خبرنگار شبکه «فاکس نیوز» به نقل از یک مقام ارشد نظامی آمریکایی نوشته است که این هواپیما «کمتر از ۵ سرنشین» داشته است و هنوز مشخص نیست که آیا کسی در این حادثه زنده مانده است یا نه.

 

به گفته وی، نشانه‌ای دال بر اینکه این هواپیما هدف قرار گرفته، وجود ندارد.

 

صبح امروز گزارش شد که یک فروند هواپیما در منطقه «غزنی» افغانستان سقوط کرده است. در حالی که ابتدا شایعه شده بود که این هواپیما مسافربری بوده است، اما اکنون تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد که این هواپیما احتمالا از نوع «بمباردیر E-11A» نیروی هوایی آمریکاست. این هواپیمای ارتباطی به عنوان نقطه تماس در میدان نبرد به کار گرفته می‌شود.

 

ساعتی پیش «بت ریوردان» سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنتکام) گفته بود که واشنگتن در حال تحقیق در خصوص این حادثه است.

 

طالبان با صدور بیانیه‌ای سقوط این هواپیما را تأیید و اعلام کرده است که تمام سرنشینان این هواپیما کشته شده‌اند. به گفته طالبان، این هواپیما حامل چندین افسر بلندپایه آمریکایی بوده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده