دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

آمریکا سقوط هواپیمای نظامی «E-11» در افغانستان را تأیید کرد

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرده است که یک فروند هواپیمای «E-11» ارتش این کشور در افغانستان سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 27
کد خبر: ۳۴۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام نظامی آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌بی‌اس» تأیید کرد که یک فروند هواپیمای نظامی این کشور در افغانستان سقوط کرده است. 

 

این مقام آمریکایی تأیید کرده است که این هواپیما از مدل «E-11» بوده است. به گفته وی، دلیل سقوط این هواپیما همچنان در دست بررسی است. وی از اظهار نظر در مورد سرنوشت سرنشینان این هواپیما خودداری کرده است.

 

همزمان خبرنگار شبکه «فاکس نیوز» به نقل از یک مقام ارشد نظامی آمریکایی نوشته است که این هواپیما «کمتر از ۵ سرنشین» داشته است و هنوز مشخص نیست که آیا کسی در این حادثه زنده مانده است یا نه.

 

به گفته وی، نشانه‌ای دال بر اینکه این هواپیما هدف قرار گرفته، وجود ندارد.

 

صبح امروز گزارش شد که یک فروند هواپیما در منطقه «غزنی» افغانستان سقوط کرده است. در حالی که ابتدا شایعه شده بود که این هواپیما مسافربری بوده است، اما اکنون تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد که این هواپیما احتمالا از نوع «بمباردیر E-11A» نیروی هوایی آمریکاست. این هواپیمای ارتباطی به عنوان نقطه تماس در میدان نبرد به کار گرفته می‌شود.

 

ساعتی پیش «بت ریوردان» سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه غرب آسیا (سنتکام) گفته بود که واشنگتن در حال تحقیق در خصوص این حادثه است.

 

طالبان با صدور بیانیه‌ای سقوط این هواپیما را تأیید و اعلام کرده است که تمام سرنشینان این هواپیما کشته شده‌اند. به گفته طالبان، این هواپیما حامل چندین افسر بلندپایه آمریکایی بوده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر