ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نقشه شوم ترامپ و نتانیاهو برای تشکیل کشور فلسطین!

رئیس یک حزب صهیونیستی موسوم به «راست جدید» از طرح نخست وزیر این رژیم و رئیس جمهوری آمریکا برای تشکیل کشور فلسطین در ۹۰ درصد اراضی فلسطینی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 25
کد خبر: ۵۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس حزب صهیونیستی «راست جدید» اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر روی شروع طرح تشکیل کشور فلسطین به محض پایان انتخابات آتی کنیست توافق کرده اند.

 

«نفتالی بنت» خاطرنشان کرد که نتانیاهو و ترامپ توافق کرده اند که این طرح قبل از انتخابات کنیست مطرح نشود تا وضعیت نتانیاهو را سخت‌تر نکند، اما یک یا دو روز پس از انتخابات، طرح تشکیل کشور فلسطین در ۹۰ درصد از اراضی فلسطینی؛ از جمله قدس مطرح خواهد شد.

 

بنت اعلام کرد که «یائیر لاپید» رئیس حزب «آینده» و «بنی گانتس» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش صهیونیستی به دولت «آشتی ملی» خواهند پیوست و تنها راه متوقف کردن آنها، رای دادن به جریان راست قدرتمند و واقعی است.

 

از سوی دیگر، بنیامین نتانیاهو اعلام کرد که این نگرانی های بنت عادی است و برخی احزاب کوچک در جریان تبلیغات انتخاباتی، مسائلی را اعلام می کنند که به هیچ وجه صحت ندارد.

 

گفتنی است که «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی هم پس از اعلام برگزاری انتخابات زودهنگام کنست، تاکید کرده بود که طرح صلح «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا طی ماه های آتی ارائه نخواهد شد. جرد کوشنر مشاور ارشد و داماد ترامپ هم اخیرا اعلام کرد که این طرح پس از انتخابات آتی کنیست ارائه خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار