گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد پیروزی لبنان در جنگ ۳۳ روزه

وزارت امور خارجه در سالگرد پیروزی لبنان در جنگ ۳۳ بیانه‌ای صادر و در آن تاکید کرد ایران همواره در کنار ملت و دولت لبنان بود، هست و خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛در بیانیه وزارت امور خارجه در سالگرد پیروزی لبنان در جنگ 33 روزه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهاردهمین سالگرد پیروزی غرورآفرین مقاومت اسلامی لبنان در برابر رژیم صهیونیستی در جنگ سال 2006 را که شکست تاریخی به رژیم اشغالگر وارد آورد به ملت، دولت، ارتش و مقاومت لبنان و بویژه دبیر کل حزب الله٬ تبریک و تهنیت می‌گوید.

 

 این پیروزی بزرگ که در سایه انسجام داخلی میان طوایف مختلف و همدلی لبنانی ها بدست آمد، ثبات، امنیت و عزت را برای لبنان و منطقه به ارمغان آورد. پایداری زنان و مردان لبنانی و رزم جوانان غیور مقاومت، درس عبرتی به متجاوزان و حامیان تروریست آنان داد که لبنان را از تهدیدات و تجاوزات رژیم جعلی اسراییل حفظ می‌نماید.

 

جمهوری اسلامی ایران معتقد است ایستادگی در مقابل دشمن صهیونیستی است آنان را به شکست حتمی می کشاند؛ همانگونه که جنگ 33 روزه سمبل ایستادگی ‌و قدرت مردم در مقابل رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی با پیروزی شیرین ملت لبنان همراه بود. بدون تردید ملت لبنان طعم شیربن این پیروزی را همواره به خاطر خواهد داشت و اجازه نخواهد داد امنیت، استقلال و حاکمیت این کشور بازیچه دست دشمنان شود و با وحدت و همدلی، از بحران کنونی عبور خواهد کرد و این درس بزرگی به همه دولتها و ملت های منطقه است. 

 

جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت و دولت لبنان بود، هست و خواهد ماند. سفر امروز وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به لبنان در سالروز این حماسه بزرگ و دیدار و گفت‌وگو با مقامات و شخصیت‌های لبنانی، به منظور ارتقای مناسبات سازنده ایران و لبنان به عنوان دو کشور دوست و برادر در راستای استمرار حمایت همه‌جانبه جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت، ارتش و مقاومت لبنان نیز در همین راستا انجام شده است./ تسنیم

ارسال نظر